• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

ÇALIŞMA RUHSATI

Evrem Yeşil

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
22 Mayıs 2013
Şehir
Adana
Firma
AMBALAJ
Merhaba,

bir firmam için izin lisans alacağpım. Firma organize sanayi bölgesinde yer alıyor. izin lisansta çalışma işletme belgesi artık istenmiyor mu artık?

bilgisi olan var mı?
 
@Evrem Yeşil

İzin veya lisans aşamasında istenen evrakların tamamını ekteki dosyada görebilirsiniz. İstenmiyor. Ancak çalışma ruhsatı almak istiyorsanız, izin/lisans veya GFB'niz isteniyor.
 

Ekli dosyalar

  • ÇEVRE İZNİ, LİSANSI VEYA GFB ALIRKEN İSTENEN BELGELER.docx
    37.6 KB · Görüntüleme: 36
"
10 Şubat 2013 PAZAR
Resmî Gazete​
Sayı : 28555​
YÖNETMELİK​
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından:
İŞLETME BELGESİ HAKKINDA YÖNETMELİĞİN YÜRÜRLÜKTEN
KALDIRILMASINA DAİR YÖNETMELİK
MADDE 1 – 4/12/2009 tarihli ve 27422 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan İşletme Belgesi Hakkında Yönetmelik yürürlükten kaldırılmıştır.
MADDE 2 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.
MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı yürütür."

İşletme Belgesi yukarıda belirtmiş olduğum Yönetmelik ile kaldırıldığı için uygulamada değil.
 
Bizde bir firmamıza istenmiyor diye taahhüt ettik işlemlere başladık. Fakat il müdürlüğü uygunluk evrakları içerisinde itfaiye raporu istedi. İtfaiye de çalışma ruhsatı olmadan rapor vermem dedi. Bu şekilde karşımıza problem olarak çıktı. Bilginize...
 
Üst