• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Cami inşaatı çöktü : 1 Ölü

Fatih Özcan

Site Kurucusu
Katılım
7 Aralık 2008
Şehir
Yurt Dışı
Firma
ABL Group
Nevşehir'in Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinde cami inşaatında kalıpların çökmesi sonucu 1 işçi öldü, 8 işçi de yaralandı.

Nevşehir Vali Abdurrahman Savaş ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, olay yerinde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.
Cami inşaatının yaklaşık 2 yıldır sürdüğünü dile getiren Savaş, "İnşaatta sabah saatlerinde bu üzücü olay meydana geldi. 10 kadar işçi buradaydı. 9'u inşaatta çalışıyordu. 8 işçi yaralı olarak kurtarıldı, 1 işçiyi de maalesef kaybettik" dedi.
Enkaz altında kalarak yaşamını yitiren işçinin Ordu nüfusuna kayıtlı Ahmet Ağca (31) olduğu belirlendi.

https://www.cevremuhendisleri.net/attachments/aa-jpg.1877/?temp_hash=d44b7c48c4a312889d3f1e81bbc3f005

aa.jpg
 
Üst