• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

ÇASGEM Eğitimle İlgili İşlemler

cemba82

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
17 Ocak 2012
Daha önce ÇASGEM'de İş Güvenliği Uzmanlığı eğitimi almış olan arkadaşlara sormak istiyorum. Eğitimlere kayıt yaptırıldığında bilgi amaçlı olarak geri dönülüyor mu? Ya da kimden bilgi alabiliyoruz, bilgisi olan var mı? İnternet sayfalarından eğitim başvuru formunu doldurmuştum. Buna istinaden istenilen evrakları kargo ile kendilerine de göndermiştim. Şimdi açılan eğitimle ilgili ücreti de yatırdık ve faks ile belirtilen numaraya gönderdik. Ama eğitime kayıt yapıldığına dair herhangi bir bilgi yok henüz ortada. 2022 dahiliden ilgilenen kişiye de ulaşamıyoruz.

Eğitime katılmış arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Nasıl bir yol izlemeliyiz? Eğitim kaydı alındığında kendilerine geri dönüş yapıldı mı acaba?
 
Arkadaşlar sonunda ulaşabildim. Gönderdiğimiz evraklarla ilgili herhangi bir kayıt bulamadılar. Telefondaki hanımefendi bilgilerimi kaydetti. Eğitime kaydımı o şekilde yaptık. Sizin de bilginiz olsun. Biz evrakları gönderdik deyip beklemeyin, arayın mutlaka tavsiyem.
 
Cemba82 merhaba,
Çasgemle ilgili çok sorun geliyor kulağıma. Başka bir arkadaşımız bir önceki döneme kayıt oldu. Online eğitimlerde sıkıntı yaşamış. Çok geç vermişler online kullanıcı adı ve şifresini.
Selamlar,
 
@kaansaka

Teşekkür ederim paylaştığınız için. Ben gönderdiğim evraklara güvenerek kayıt yapıldığını düşündüm ve şirketime eğitim ücretini yatırttım. Kayıtlar dolmuş olsaydı sıkıntı olacaktı çok.
 
Üst