• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çbs sistemi

dilek kaya

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
15 Ocak 2010
Şehir
Samsun
Firma
geri dönüşüm
Arkadaşlara sorum şu
cevresel bilgi sistemine kayıt oluşturmak için girdiğinizde başvuru formu istiyo başvuru formunu doldurup tesisi ile ilgili uygulamaları girdikten sonra kaydetmeniz isteniyor.Ve il çevre ve şehircilik müdürlüğünden kullanıcı adı ve parola geleceği söyleniyor.Bu aşamada işlemleri sonlandır butonu gösteriyor ve burayı tıkladığınızda sayfa başa dönüyor şimdi bu çevre ye ulaşmışmı oluyor yoksa o formla beraber elden başvuru mu vermek gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
 
yanlız oradaki adres bilgileri falan değiştirilemiyor. Yanlış ise ne yapmamız gerekiyor? Bir bilginiz var mı?
 
Merhaba,

Aynı problem bendede mevcut,
Tesis bilgileri güncellenebilirken, firma kayıtlarındaki eski firma ismi,adres ve vergi numarası bilgileri değiştirilemiyor,

Konu ile ilgili bakanlığa mail attım ama henüz cevap alamadım.

Bilgiler değişmediği için çıktı alıp içom'a gidemiyorum.

Bilgisi olan varsa bende yardım isteyeceğim...
 
Üst