• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çed başvuru maliyet

Burcak Bulut

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
13 Mart 2010
çed raporu başvurularında ilk adımdan son adıma kadar maliyet ne kadar fikriniz varmı (çed gerekli tesis için)
 


ÇMO'nun bir fiyat tarifesi var.Aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.Fakat piyasadaki rakamlar verilen rakamların yarısı kadar diye tahmin ediyorum.Siz raporun hazırlanması için birkaç firmadan teklif alın.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .


Aşağıdaki bağlantıdan da döner sermaye fiyat listesine ulaşabilirsiniz.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 


ÇED Raporlarında fiyat teklifi verilirken tesisinizle ilgili detaylı bilgi vermeniz gerekmektir.Ancak genel olarak dikkate alınan en önemli noktalar Faaliyet Konusu ve tesisin bulunduğu yer,Tesisinizin mevcut durumu( eğer faaliyete çed raporu hazırlanmadan geçtiyse süreç daha farklı işleyecektir.Yada sadece kapasite artışı ise çok daha kolay ve maliyeti düşük olacaktır.)gibi faktörlerdir.
 
Üst