• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çed Firması

Zeyuboğlu

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
14 Nisan 2013
Firma
KAstamonu Mahalli İdareler Birliği
Merhaba arkadaşlar;
Çevre ve şehircilik bakanlığı tarafından yeterlilik belgesi olan katı atık ön işlemve kompost tesisi fizibilite raporu hazırlayabilecek çed firması bilen var mı?
 
Fizibilite raporu içerisinde neler yer alacak? Teknoloji seçimi, statik proje, atık karakterizasyonu gibi işlemler yapıldı mı yoksa bunlarda bu işin içerisinde mi yer alacak. Yani istediğiniz sadece yatırım maliyet raporu mu yoksa yatırım maliyet raporu ve yatırım danışmanlığı mı?
 
Üst