• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çed hakkında

cayirli09

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
14 Şubat 2011
Arkadaşlar hepinize merhaba

Biz İstanbul merkezli bir firmayız, Bilecikte ve Eskişehirde iki adet şubemiz bulunmaktadır. Eskişehirdeki şubemiz Ek - 2 den Ek - 1 geçiyor, Sorum şu

Aynı vergi numarası altında Eskişehir şubesine alınacak Çed raporunun Bilecik Şubeye herhangi bir etkisi olmaktamıdır, Yatırım Eskişehir şubede düşünüldüğü için Bileciği etkilemez diye düşünüyorum ama yinede emin olamadım.


Şİmdiden teşekkürler

Çetin ÇAYIRLI
Çevre Mühendisi
 
ÇED raporu tesisin bulunduğu alan için hazırlanır, o alandaki çevresel etkileri değerlendirilir. Vergi numarasının aynı olması ÇED raporunun o tesis için de geçerli olması demek değildir.
 
Üst