• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çed raporu örnekleri

Bu konu süresiz olarak sabitlenmiştir.
@myegen
Çevre düzeni planında kaldığı plan alanını kontrol edip plan hükümlerine bakarsanız sanırım sonuca ulaşırsınız.
 
1/25000 lik jeoloji haritası topoğrafik haritaya nasıl ulaşabilirim? kendim mi çizmem gerekiyor? elinde olan var mıdır? bursa ili için.
 
Merakla beklenen Kanal İstanbul projesinin ÇED raporu nihai olarak kabul edilmiş ve görüşlerin alınması için yayınlanmıştır.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Kesinlikle doğru söylüyorsunuz Melisa hanım, bugün bu konuyla alakalı detaylı bir açıklama yapıldı, vakit ayırıp izlenilmesinin faydalı ve yol gösterici olacağı düşüncesindeyim.
 
Karşı gelebilirsiniz, en doğal hakkınız. Bizden tam olarak ne bekliyorsunuz? Siyasi algılanmasın ama ben ne dersek diyelim, o proje her türlü geçecek diye düşünüyorum
 
@Cem Yılmaz Siz kıymetli içerik üreticileri olan yönetici kadrodaki öncü meslektaşlarımızın ÇED raporunu okuyup, değerlendirip, biz tüketici üyeler için bir özet çıkarmanızı bekliyor olabilir birçok kişi ;)
 
@Cem Yılmaz Olumlu ve olumsuz yanlarını tartışmak istiyorum. Bu durumun siyasi olarak ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta bu topraklarda hepimiz yaşıyoruz. Durumun ciddiyetini en iyi bilen çevre mühendisleri olarak engel olabileceğimize inanmak istiyorum.
[automerge]1577279803[/automerge]
@Ali Can ÇİLENGİR Kesinlikle çok etkili bir konuşmaydı. Bende İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne gereken dilekçemi yazdım.
 
@yavuz tuna Yavuz Bey şahsım adına bi özet çıkarayım ben :)

Felaket :)

Tamamen olumsuzlukla dolu bir proje ,

2 örnek vereyim ve @Cem Yılmaz a neden katıldığımı anlayın.

Ulaştırma bakanlığı olumsuz görüş bildirmiş ve birkaç gün sonra görüşü sehven yanlış yazdığını belirtip olumluya çevrimiştir.
Bakan Murat KURUM 500 bin cıvarı ağaç kesileceğini belirtmiş ÇED raporunda iste 2 milyona cıvarı bir rakam belirtilmiş.

Sadece bu iki gelişme bile bu felaketin ne olursa olsun yapılacağını belirtiyor aslında :)

ÇED raporunu okumak istiyorum ama malum biraz büyükçe bir dosya şahsım adına inceledikçe paylaşım yapabilirim :)
 
@Fatih Koçak inanılmaz derecede fazla bir ağaç miktarı, ben de size katılıyorum tam tamına 1545 sayfadan oluşuyor ÇED raporu boş bir zamanınızda okunacak türden değil komple ona zaman ayrılmalı.
 
Üst