• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

çed

SİMGE ŞİRİN

Kayıtlı Kullanıcı
Danışmanlık Grubu
Katılım
21 Şubat 2017
Firma
MAİ ÇEVRE DANIŞMANLIK FİRMASI
Merhaba arkadaşlar . Süt işleme tesisi olan bir yere çed kapsamdışı yazısı alacağım fakat çed yönetmelğinde eşik değerin altında kalmaktadır. Bu durumda Çed kapsam dışı tablosunu doldurarak mı başvuracağım yoksa çed yönetmelğinde geçtiği ama eşik değerin altında olduğu için farklı bir başvurumu yapacağım ?
 
Peki o zaman ben çed kapsam dısı değilde çed gerekli değildir mi alacağım .
 
Merhabalar, su bazlı boya üretimi yapmak isteyen bir firma için çed alınması gerekiyor. tüm hammaddeyi dışarıdan alıp sadece karıştırma yapıp satışa sunulacak. ÇED Yön. ek 2 listesi madde 4 kapsamında mı değerlendirmeliyim? reçine ünitesi yok. kapsam dışı olmaz mı?
 
Evin Hanım Merhaba ,

Konu ile ilgili değerlendirme yapmanız güzel ancak sonuç itibari ile başvuru yaparak mevcut kapsamınızı belirlemeniz gerekiyor. Dolayısıyla ÇED başvurusunu ilgili birime yaparsanız hangi durumda olduğunuzu resmi yazı ile belirlemiş olursunuz.
 
Üst