• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eğitim Çevka 2019 - Çevre ve Kalite Uzmanlık Eğitimleri

  • Konuyu başlatan deleted25658
  • Başlangıç tarihi
    Konu Sahibi
ÇEVKA 2019 - (ÇEVRE & KALİTE UZMANLIK EĞİTİMLERİ)
ERKEN KAYIT İNDİRİMİNİ KAÇIRMAYIN
İş ilanlarında olmazsa olmaz istenen eğitim programıdır.
(Çevre mühendisliği ,Otomotiv müh./Teknikerliği - Makine Müh./Teknikerliği - Endüstri Müh. - İmalat Müh. - Metalurji Malzeme Müh. - Kimya Müh.-Mekatronik Müh. - Elektrik & Elektronik Müh.-Tekstil Müh . Fen edebiyat ( kimya , biyoloji ) İlgili MYO
Bölümleri için olmazsa olmaz bir programdır.

tsc-akademi-haber-2019.png

EĞİTİMLER ;

1)ISO9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMİ
2)ISO45001 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
3)ISO14001 ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMİ
4) ISO14001 ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ İÇ DENETÇİ EĞİTİMİ

5 Kişi ve üzeri gruplarda katılımcı sayısına göre indirim uygulanacaktır.

40 kişi ve üzeri Grup & kulüp katılımlarda bulunduğunuz ile geliyoruz.

Kontenjanlar sınırlı olup.Ek kontenjan açılmayacaktır.

ERKEN KAYIT İNDİRİM DÖNEMİ

31.01.2019 TARİHİNE KADAR YAPILAN KAYITLARDA; ÖĞRENCİ : 275 MEZUN : 325

01.02.2019 CUMA GÜNÜ VE SONRASI KAYITLARDA; ÖĞRENCİ : 300 TL MEZUN : 350 TL
( Öğrenci Olan kişilerin eğitim günü öğrenci kimliğini ibraz etmesi zorunludur )

EĞİTİM PLANLANAN İLLER ;

02-03 MART 2019 - ELAZIĞ

09-10 MART 2019 - İSTANBUL

16-17 MART 2019 - ANKARA

16-17 MART 2019 - İZMİR

23-24 MART 2019 - BURSA

13-14 NİSAN 2019 - SAKARYA

20-21 NİSAN 2019 - BALIKESİR

27-28 NİSAN 2019 - ISPARTA

27-28 NİSAN 2019 - ADANA

18-19 MAYIS 2019 - KOCAELİ

Detaylı Bilgi & Kayıt :

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .


İLETİŞİM : 05337453908
Whatsapp : 0536 765 55 88
 
Fatih Bey'in de anlattığı üzere eğitime gideni bir iso denetçisi yapmayacak ama içerikler üzerine bilgi sahibi olacaksınız. Kapsamlı bir ISO programı için özel bireysel ya da grup halinde uygulamalı ve içerik üzerine biraz daha yüksek eğitim ücretiyle halledebilirsiniz. 1000 liraya değer mi bilmiyorum ama gidenler memnun olduğuna göre bence düşünülebilir.
 
Standartların kopyası mı anlatılan slaytları mı veriyorlar acaba?
 
İlgili verilen belgede belge numarası ve sertifika numarası vardır verilen eğitimden memnun kaldım açıkçası tabi bunların oturması kullandıkça olacaktır kalite eğitimleri pekişmesi için ilgili sektörde çalışmak lazım aslında ..

Yüzel kalma kısmı elbette bazı yerlerde olacaktır çünkü kalite eğitim aslında 1 ay bile verilse yetmez ... Bu sebeble ancak ilgili sektörde devam ederek oturur .. Ama eğitim genel anlamda tecrübeli olmama rağmen sevdim ..
 
Beril Hanım kolay gelsin bende bu eğitimlere katılacağım.Bu eğitimi aldığınız tarihteki standart diyelim ki İSO 9001:2015 de en güncel hali. siz eğitimi aldıktan sonra standart güncellendi ve bu sektörde çalışmıyorsunuz bu standartların güncel halini nereden takip edebiliriz? Ben mesela incelemek için kendi firmamın başka şehirdeki şubesinden istiyorum oradan bile göndermiyorlar :) Şu anda çalıştığım kurumda da yakın zamanda 14001 kurmaya çalışacağız bunun için bir alt yapı çalışması yapmak lazım doğru değil mi?
 
Hiçbir eğitimden mühendislerin beklentisi olmaması lazım mühendislik pratiklik ister kimse o eğitimi alır almaz direk donanımlı bir denetçi olduracak eğitim değil fakat eğitim de yüzeysel bir mantık kapılır geri kalanı ise araştırma ve sorgulamaya bakar bu işler tecrübe için bazen ücret de ödenir ...

güncel standart ücretli satın alınıyor maalesef öncesinde tabi araştırma yapıp fikir edinebilir kendi çalıştığınız fabrikanızın şartlarına göre uyarlayabilirsiniz..
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
güzel bir araştırma yapmak gerekiyor
 
14001 yada diğer konularda baya açılan konu var okursanız mutlaka bilgi sahibi olursunuz gerekli kaynakları yada yardımı arkadaşlar verecektir eminim ...
 
Eveeeet Kocaeli'de başvuru yapmayı unuttum :(
Kontenjanlar dolmuş.
 
Gülay Hanım Telefonla ulaşmaya çalışın birisi değiştirirse veya vazgeçerse diye bir sorun yardımcı olabilirler belki ??
 
umarım öyle bir ihtimal olur :harika:
 
@Gülay Tavsiyem biraz ısrarcı olun (baya bir ısrarcı :D ) o zaman ihtimal yükselebilir
 
@Fatih Koçak başka eğitim firmalarınla kıyaslarsak fiyat ve paket avantajı var mı? Yani bu eğitime katılamazsam, farklı bir firmayla olsa dezavantajı ne olur bana bilginiz var mı?
 
@Gülay Hiç araştıramamıştım. Forumdan arkadaşların tavsiye etmesiyle gitmiştim bende. Farklı firmalarda ne kadardır ya da eğitim nasıldır bilgim yok malesef
 
@Fatih Koçak Bunca zamandır almamam hataydı zaten, hala ertelesem ne olur onun hesabındayım :) insanoğlu ertesi güncü
 
@Gülay Görüştünüz mü bilmiyorum ama illaki tekrar açıyorlar eğitim. Belki bir sonrakine atabilirsiniz. Biraz ertelemeden bişey olmaz :harika::D
 
@Fatih Koçak mesai saatlerinin başlamasını bekliyorum, arayacağım. En kötü dediğiniz gibi bir sonraki dönem için katılırım.
 
Üst