• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre Bilgi Sistemi

Can Avşar

Antalya İl Temsilcisi
Etkinlik Grubu
Katılım
25 Şubat 2009
Şehir
Antalya
Firma
ARÜV ÇEVRE MÜH. A.Ş.
Çevre Bilgi Sistemi

Bu sistem ile; bir çok uygulamada geçen firma, tesis, kullanıcı gibi kavramların ortak bir havuzda toplanması amaçlanmaktadır.

Böylece;
Firma, tesis ile ilgili herhangi bir güncelleme için ayrı ayrı uygulamalarda tek tek işlem yapılmasına gerek kalmayacak.

Birden çok uygulama için ayrı internet adresi, kullanıcı adı, şifreye gerek duyulmayacak.

Giriş adresi:

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 

Ekli dosyalar

  • Çevre Bilgi Sistemi Sunumu.pptx
    2.5 MB · Görüntüleme: 926
Arkadaşlar ben P.s olarak geçiyorum ve atık ambalaj yönetmeliği sistemim var , şuan ayrıyetten çevre bilgi sistemine kayıt olmam gerekli mi yoksa sistem beni direk oraya aktıracak mı . Çok kafam karıştı :(
Yoksa ben atıkambalaj beyanını direk atikambalaj.cbs.gov.'dan bildirip işime mi bakayım .
 
Artık KDS Bildirimi de yapacağımız için evet çevre bilgi sistemine ihtiyacınız var. Ancak sistem sizin için açmayacak bulunduğunuz il çevreye müracat etmeniz gerekli @zavalli
 
Arkadaşlar Merhaba,
Çevre bilgi sisteminde firmaların daha önceden girilmiş olan iletişim ve adres bilgilerini revize ettiğimde firmanın kendi sisteminin ana sayfasındaki iletişim bilgileri değişmemektedir. Ancak tekrar bilgileri güncelle kısmına girdiğim zaman orada yapmış olduğum değişiklik görülmektedir. Ana sayfada yaptığım iletişim bilgilerinin değişikliğin neden görünmediğini veya ne yapmam gerektiğini bilen bir arkadaşım varsa yardımını bekliyorum.

Kolay Gelsin...
 
Arakadaşlar bizde tehsiz atık toplama ayırma firmasıyız.Tehsiz atıklarınızı ambalaj firmalarından hurdacılardan sahıs firmalarından alabiliyorsunuz tehsiz atık toplama ayırma belgesi olmak sartıyla.Sizde aldığınız tehsiz atıkları tehlikeli atık toplama belgeli firmalara yada tehsiz atık geri kazanımı yapan firmalara verebiliyorsunuz.Fakat bununla ilgili son vize eğitiminde konuşulan ve tanıdıgımız firmaların bakanlıkla telefon görüşmelerine istinaden tehsiz atık toplama ayırma belgesi ile atık alan firma sadece tehsiz atık geri kazanımı olan firmaya satabilirmiş böyle demişler.Aslında elimde tam aksi bi yazı var.Tehsiz atık toplama ayırma ile mal alan bir firma başka bir tehsiz atık top.ayırma belgeli firmaya satabilir diyor.İşin içinden cıkamadım.Bakanlığa tekrar yazı yazıcam.Sizde bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.Ambalaj gelincede tatlar tatlara mal satamıyor ve tatlar sadece gdtye mal satıyor.tatlar sanayiden ve mücavir alan içindeki yerlerden mal alımı yapabiliyor belediye kapsamında.Diğer bi konuda gdt lisansı olan bir firma malzemesini geri dönüştürdükten sonra satıyor ve 8cye işliyor.8cden sonra ise artık o malzeme thsiz atık oluyormuş.Satacağımız yerinde tehsiz atık geri kazanımı olan bir firma olması lazımmış.Bunla ilgili elimde resmi yazı var.o yüzden kütle denge sistemine girmemiz gerekiyormus ambalaj top.ayırma ve ger dönüşümü olan tesislerin.Şimdiden tşkler.Benim bildiklerim Bunlar.Sizdde bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.
 
Merhaba Arkadaşlar,
Çevre Bilgi Sisteminden firma kullanıcısına giremiyorum.Acaba bu 07.05.2018 tarihine kadar çevre bilgi sistemi bakım çalışmasından dolayı mıdır?
 
ben nasıl yaptıysam kendı adımı yazdım ve izin lisansa girdiğim zaman çalıştığım tesis gözükmüyor

işin aslı ben işe yeni başladım ve e imza da problem yaşadım ne fakülte bilgilerim,ne kimlik bilgilerim hatta soyadı değişikliği için evrak bile yükledim hiç biri gözükmüyor aynı zaman da da çalıştığım tesis de gözükmüyor neden acaba?
 
@merveaydogan

Kendi adınızı yazabilirsiniz, ben de yazabiliyordum 2 hafta öncesine kadar. Ama yazabiliyor olmanız, sizin kendi adınızı yazmanız gerektiği anlamına gelmiyor maalesef. Orada yazan kişinin e-devlet hesabı ile sisteme giriş yapılabilecek yakın zamanda. Bir nevi firmayı sizin gibi göstermiş olacaksınız. En azından imza yetkilisiymiş gibi :)

Diğer konu, sistemsel arıza nedeniyle görünmüyor olabilir. 14 Mayıs tarihine kadar E-Devlet sistemi entegre edilecek. Edildikten sonra bir daha deneyin, çıkmazsa bakanlık ile iletişime geçersiniz.
 
Onlinecevre sist. yerine getirilen EÇBS sistemine firmalara giriş için eski kullanıcı adı ve şifreyle değilde e devlet sistemiyle mi giriş yapacağız?
 
@neriman sert

Evet arkadaşlar,

Ve sistem için firmanın kuruluşu, sgk numarası vırtı zırtı birsürü ayrıntısı var. Ayrıca sistem acayip yavaş 5 dk da hallederim diye düşünmeyin en az 1 saat ayırın.
 
Entegre Çevre Sistemine girişi sadece firma yetkilisi mi açabilir peki? Kendi e-devlet hesabımı nasıl kayıt edebilirim?
 
Üst