• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre Bilgi Sistemi

Can Avşar

Antalya İl Temsilcisi
Etkinlik Grubu
Katılım
25 Şubat 2009
Şehir
Antalya
Firma
ARÜV ÇEVRE MÜH. A.Ş.
Çevre Bilgi Sistemi

Bu sistem ile; bir çok uygulamada geçen firma, tesis, kullanıcı gibi kavramların ortak bir havuzda toplanması amaçlanmaktadır.

Böylece;
Firma, tesis ile ilgili herhangi bir güncelleme için ayrı ayrı uygulamalarda tek tek işlem yapılmasına gerek kalmayacak.

Birden çok uygulama için ayrı internet adresi, kullanıcı adı, şifreye gerek duyulmayacak.

Giriş adresi:

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 

Ekli dosyalar

  • Çevre Bilgi Sistemi Sunumu.pptx
    2.5 MB · Görüntüleme: 926
@sahindokuyucuyesim
firmamız aktifleşmesi için onay verilmesi gerekiyor il müdürlüğü dilekçe ile onayı seçmiştim yazdım. Bu durumda il müdürlüğüne dilekçe mi vermeliyim diye sordum ertesi gün onaylanmıştı
 
@Arifs
ya biz hala firmayı aktifleştiremedik ...sera gazı emisyon raporunun gönderim tarihi ile ilgili bir bilgi yok değil mi ? Sıkıntı olmaz yani değil mi ?:rolleyes:

Danışmanlığını yapmış olduğum firmam firma aktifleştirme yapıyor fakat 5.adımda yani vekaleten yapıyorum seçeneğini tıkladığında bütün bilgileri giriyor, noter onaylı vekaletnameyi de giriyor fakat sistem son adım olan kayıt kısmına geçmiyor neden ? hem vekaletnameyi yüklüyoruz hem de ticaret sicil gazetesini ama ilerle butonuna basınca diğer sayfaya geçmiyor.

Ayrıca yetkilinin vekaletname süresi 2020 ye kadar geçerli fakat sistemde en son 2018 yılına kadar seçim yapılabiliyor bu durumda tarih olarak nasıl yapmamız gerekiyor?
 
Bende sistemde ilerledim fakat en son gönderme kısmında İl Müdürlüğüne göndermeden aktar kısmı çıkmıyor dilekçe ile gönder çıkıyor . Bu şekilde gönderen oldu mu ?
 
@putperest

İzin lisans sisteminin ne zaman çalışacağı ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba? Yetkili kimselere ulaşamadım.
 
biz çevre görevlilerimizden birini sisteme ekleyemiyoruz benzer sorun yaşayan oldu mu tc kimlik giriyoruz ama arkadaş ismi gözükse de c-davet gidiyor ama kabul etmek için bir şey gelmiyor kendi sayfasına. bir de benim adım iki tane görünüyor o da ayrı bir sıkıntı
 
Danışman firma olarak şahıs uygulamalarından yeterlilik uygulamasına gitmek istediğimizde " Eksikliklerinizi tamamladıktan sonra yeterlik sistemine giriş yapabilirsiniz. Eksiklik bilgilerinizi ECBS üzerinden yapınız. " şeklinde bir uyarı ile karşılaşıyoruz. Eksikliği olduğu söylenen tesis ile bir bağlantımız ne bugün nede daha öncesinde olmamıştır. Aynı sorunu yaşayan kimse var mı? Ve herhangi bir çözüme ulaşabildi mi acaba?
 
Entegre sistemde firma kaydımızı yapmıştık. Son adım olan onaylama kısmında dilekçe ile il müdürlüğü onaylamayı seçmiştik. Sistemin yeni olmasından dolayı bir yanlışlık yapabileceğimi düşünerek sistemde sorun bildirdim ertesi gün ise firma aktifleşmesinin onaylandığını gördüm. Ancak bundan sonraki aşamada beni uavt koduna yönlendirdi uavt kodumu biliyorumu seçtim kodu girdiğimde bu kod daha önce girilmiş uyarısı aldım ve sayfada ilerleyemedim. Daha sonra firma ismimin olduğu yerde firma sil kısmı vardı ordan silip tekrar uavt kodumu yazabileceğimi düşündüm.
Sorunum şudur ki şimdi entegre sisteme girdiğimde firma adım çıkmıyor. Yeni firma kaydı yaptığımda ise vergi numaranıza ait başka bir kayıt var uyarısı alıyorum. Bu durumda firmamın sistemde görünmesi için ne yapmalıyım.
Teşekkür ederim.
 
@Nazzzzz
geçici bir giriş sistemi açmışlardı, şuan ona da girilmiyor maalesef.
 
@Gülfem Polat

5 Dakika önce bir mail geldi. Yetkili değişikliği için kendimi seçip; dosyaların arasına danışmanlık sözleşmesini eklemiştim. Reddedilmiş. Sanırım yapılması gereken öncelikli iş, firmanın aktifleştirilip, yetkilinin sizi manuel olarak ataması.
 
Sadece danışman firmamı sistemde aktifleştirdim. Yeterlik uygulamasına girip aylık çalışma takvimini yükleyeyim diye ama uygulama aktif olmuo artık eksiklik hatası veriyor. Diğer hizmet verdiğimiz firmalar ile ilgili hiç bir işlem yapmadım çünkü sistemde boşluklar var düzelir diye beklemedeyim.
 
Üst