• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre Bilgi Sistemi

Can Avşar

Antalya İl Temsilcisi
Etkinlik Grubu
Katılım
25 Şubat 2009
Şehir
Antalya
Firma
ARÜV ÇEVRE MÜH. A.Ş.
Çevre Bilgi Sistemi

Bu sistem ile; bir çok uygulamada geçen firma, tesis, kullanıcı gibi kavramların ortak bir havuzda toplanması amaçlanmaktadır.

Böylece;
Firma, tesis ile ilgili herhangi bir güncelleme için ayrı ayrı uygulamalarda tek tek işlem yapılmasına gerek kalmayacak.

Birden çok uygulama için ayrı internet adresi, kullanıcı adı, şifreye gerek duyulmayacak.

Giriş adresi:

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 

Ekli dosyalar

  • Çevre Bilgi Sistemi Sunumu.pptx
    2.5 MB · Görüntüleme: 926
@dilek kaya


Ben tesis yetkilisinin e devletinden firmayı ve tesisi aktifleştirdim. sonra tesise kendimi atadım. kendimden girip onayladım.

ama sanırım burda başka arkadaşlar hem firmada hem tesiste kendini atamış. Ben firmada görünmüyorum. bu eksiklik olabilir mi? hangisi doğru bilmiyorum. Ekteki resimdeki gibi firma bölümü boş, tesiste benim atandığım tesis görünüyor.

1528293754791.png
 
bende firma yetkilisi olarak atamıyorum kendimi ama ondan olsaydı eğer bizim danışmanlık firmamızın yetkilisinin üzerinde kendi firma ve tesisinden başka yetkili olduğu firma yok. onun e devletinden girdiğimde tüm işlemleri yapıp müdürlükten onaylatmama ragmen aynı hatayı veriyor. bu nedenle sistemsel hata olduğunu düşünüyorum @Nazzzzz hanım

Naz hanım bide aktifleştirdiğiniz firmalara eyeterlik uygulamasını eklediniz mi? bu uygulamayı ekleyip çevre görevlisi olarak kendinizi atayıp birde öyle deneyin bakalım eksiklik diyecek mi @Nazzzzz
 
@m.karakus

merhaba bende tesis bünyesinde çalışıyorum. ancak tesise ait iki şube var ve ikisi de benim üzerimde gözüküyor. firmayı nasıl sildiniz?
 
@cgdm
tesis şube kısmında en sağda kaldır butonu olması gerekiyor ordan silmiştim. ama bir tanesi onaylı ise yapın derim bunu
 
şuan sisteme giremiyorum ben ama hesap firma kurum bölümünde firma için eksik bilgi yazıyor ordan giriş yapıp da silmiştim.
 
ARKADASLAR BU BELEDİYELERLE İLGİLİ İŞLEMLERİ NASIL YAPIYORUZ NE YAPMAM GEREKİYOR KUM-ÇAKIL OCAKLARIM ÖYLE DURUYOR.
 
@demet.e
Demet Hanım, biz bir dilekçe yazdık ilgili Belediyeye. Şu ruhsat sahasında şu faaliyeti yapan şu firmamıza numarataj verilmesi diye. Ancak belediyede direk evrak kayıda bırakmadık, memurun yanına çıktık. Eğer resmi yazı olarak cevap istemiyorsanız vereyim hemen dedi. İki dakika içinde sisteme işledi tesislerimizi, yarım saate de sisteme düşer dedi. Sadece kml dosyası -veya saha yerini gösterir bir google earth görüntüsü yanınızda götürmeniz yeterli. İki dakikada hallettik işimizi. Dilekçeyi de hiç vermedik evrak kayıda, halloldu.
 
@ezgig
HMM EZGİ HANIM BU AŞAMA SANIRIM UAVT GİRME AŞAMASINDA YAPMAM GEREKEN.EÇBS YE E- DEVLET İLE GİRİŞ YAPIYORUZ NORMALDE SANAYİ TESİSLERİ İÇİN AMA BELEDİYELERDE NASIL SİSTEME EKLEYİP AKTİFLEŞTİRECEĞİM ONU BİLEMİYORUM. O YÜZDEN SİSTEM ADINA HİÇBİŞEY YAPAMADIM.İLK ADIMIM NE BİLMİYORUM. KİMİN E DEVLETİ İLE GİRİP KAYDETMEM GEREKİYOR SONUCTA DEVLET KURUMU.

@Nazzzzz
E İZİN YETERLİİK HİÇBİRİNİ AÇAMIYORUM
 
@demet.e hanım aynı durumu karayollarında yaşadım. avantajım kendi çevre yönetim biriminin olmasıydı. daha önce çsb ye firma kaydı yapılırken ismi yazan beyefendi kurum personeliydi. onun e devletine girip firmayı aktifleştirdi arkadaşlar. tesislere çevre görevlilerini atadılar. benide sorumlusu olduğum taş ocağına atadılar.
Sizde belediyede daha önce firma sorumlusu kimse aynı işlemleri yaptırabilirsiniz
 
Üst