• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre Bilgi Sistemi

Can Avşar

Antalya İl Temsilcisi
Etkinlik Grubu
Katılım
25 Şubat 2009
Şehir
Antalya
Firma
ARÜV ÇEVRE MÜH. A.Ş.
Çevre Bilgi Sistemi

Bu sistem ile; bir çok uygulamada geçen firma, tesis, kullanıcı gibi kavramların ortak bir havuzda toplanması amaçlanmaktadır.

Böylece;
Firma, tesis ile ilgili herhangi bir güncelleme için ayrı ayrı uygulamalarda tek tek işlem yapılmasına gerek kalmayacak.

Birden çok uygulama için ayrı internet adresi, kullanıcı adı, şifreye gerek duyulmayacak.

Giriş adresi:

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 

Ekli dosyalar

  • Çevre Bilgi Sistemi Sunumu.pptx
    2.5 MB · Görüntüleme: 926
Arkdaşlar Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü sayfasında bu duyuru yayınlandı. Sistemden doalyı işleri aksayanalrı bir nebze rahatlatır en azından.

"
29.03.2012
Tehlikeli Atık Beyan Sistemi

Tehlikeli Atıkların Kontrolü Yönetmeliği gereği tehlikeli atık beyanları 1 Ocak - 31 Mart tarihleri arasında yapılması zorunludur. Ancak altyapı çalışmaları nedeni ile 2011 yılına ait atık beyanlarının tamamanabilmesi amacı ile sistem ileri bir tarihte tekrar kullanıma açılacaktır."
 
Benim anladığım ; şuan sistemde yaşanan problemler giderildiğinde tekrar açılacak ve muhtemelen o zamanda .... tarihine kadar sisteme giriş yapılabilir denilecek.Bekleyip göreceğiz...
 
@unsalll

Galiba Bu yazı; kayıt yaparken kendinizi danışman firma olarak gösterdiğiniz için olmaktadır. Danışman firmada ki işareti kaldırıp tekrardan başvuru yapmalısınız.. Ya da bakanlıkta Alper Bey'e ulaşmanızı tavsiye ederim...
 
@CMNet Okuru
Zeynep Hanım;
Söylemiş olduğunuz nedenden kaynaklanabilir.O kutucuk işaretlenmiş...Alper Bey'e ulaşmayı deneyeceğim yarın.Çünkü danışman firmamısınız kutucuğundaki işareti kaldırıp kaydettiğimde sorun devam ediyor.
Bilgi için çok teşekkürler...
 
arkadaşlar benzer sorunları bende yaşamıştım ama halletim sonunda yazılım programı orman bakanlığının binasında olduğu için cevre şehircilikten kimseye ulaşamıyorsunuz
ben telefon ile ulaştım 3 gün sürekli arayarak yani:)telefon numarası iş yerimde kaldı yarın buraya yazacağım.
 
@unsalll

arkadaşlar böyle durumlarda yeni kullanıcı kaydı açıp işletmeden birisinin adına bir kayıt kullanıcı kodu ve şifresi oluşturuyoruz ve o kullanıcı kodu ile girdiğimizde atık beyanımızı yapabiliyoruz
 
arkadaslar ancak yazabiliyorum orman su bakanlığından sedat bey in telefon numarası hayli uğraştan sonra çevre bilgi sistemi yazılımı ile bu kişinin ilgilendiğini öğrendim umarım işiniz çözülür.03122075612 sadat bey.
 
Üst