• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre Danışmanlık Şirketi Devretmek İsteyen?

muhendis63

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
25 Mart 2009
Çevre Danışmanlık Şirketi Devretmek İsteyen varmı ?
yenı danışmanlık şirketi kurmak isteyen bir arkadaşımız için elinde hazır bakanlıktan yeterlilik almış şirket varsa iletişime geçsin bi zahmet...
 
Cevap: Çevre Danışmanlık Şirketi Devretmek İsteyen?

adam uğraşmak istemiyor ...baştan başvuru yapcağina pratık olarak elinde satlık olanlara talip..
 
Cevap: Çevre Danışmanlık Şirketi Devretmek İsteyen?

@ercnxx
tabi mümkün ..mesela şirket kuruyosun yeterlilik aliyosun fakakt bişeyler ters gidiyo yapamiyosun satmak istiyorsun..o zmanda notere gidip değiştirmek istedğin ksımlrarı değiştirip kendi adına geçiryosun...
 
Cevap: Çevre Danışmanlık Şirketi Devretmek İsteyen?

Zaman olarak bı tasarruf saglayacagını sanmıyorum. Bu sekılde bı arayıs yerıne ıslemlere baslamak daha mantıklı. Kaldıkı ısın danısmanlık tarafı en kolay kısmı masa basından halledıosun sonucta..
 
Üst