• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre Denetiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler ve Tutanak Yazımı

a. Yılmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
18 Mayıs 2012
Şehir
Manisa
Firma
Soma Çimento
Merhaba arkadaşlar, Çevre Denetimlerini çok geniş bir alanda yapılıyor ve bazen farklı alanlara açılmak zorunda kalıyoruz. Burada farklı sektörlerde ki çevre denetimlerinde izlenmesi gereken yollar hakkında bilgilerinizi paylaşmanızı ve bu sektörde yeni olan yada farklı bir tesise gidecek olanları arkadaşlarımıza yapmaları gerekenler hakkında bilgilendirmenizi aydınlatmanızı diliyorum :)
Benim sorunuma gelecek olursak, Kömür madenine gittim,bu tesis çevre izinlerinden muaf; evsel atıksular ,revir , bitkisel atık yağ gibi ortak problemler var fakat yer altında bi çalışma yürütülüyor ve şartlar bi taş ocağınkinden çok daha farklı.Bu konuda bilgisi olanların paylaşımlarını merakla bekliyorum.
 
Üst