• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eğitim Çevre Eğitim Videoları...

Arkadaşlar merhaba, tehlikesiz atıkların kütle denge sistemine nasıl beyan edilmesi gerektiği ile ilgili hazırlanan video çalışmasının linki ekte yer almaktadır. İlk video çekimi olduğu için hatalarımız ve yanlışlarımız olduysa şimdiden affola. Kütle denge ile ilgili sorularınız olursa sorabilirsiniz. Elimizden geldiğince sizlere yardımcı olacağız. İnşallah yararlı olur ve çevre ile ilgili video anlatımlar devam edecektir. İyi çalışmalar. :)

 
Daha sonraki çalışmalarımızda olacak mutlaka. Sırasıyla gitmekte fayda var. :)
 
Arkadaşlar Merhaba,

Bazı Tehlikesiz Atıkların Geri Kazanım Tebliği kapsamında tehlikesiz atık toplama ayırma belgesi alınması ile ilgili video çalışması ekte yer almaktadır. Umarım faydalı olur. İyi çalışmalar
1f642.png


 
Arkadaşlar merhaba,

Ambalaj atıkları toplama ayırma belgesi, ambalaj atıkları geri kazanım ve tehlikesiz atık geri kazanım lisansı alınması işlemleri ile ilgili olarak eğitim videosu hazırlanacaktır. Bu lisansların alınması için gerekli belgeler, süreçler ve tehlikesiz atık geri kazanım lisansı alınması işlemleri detaylı olarak bahsedilecektir. Ambalaj atıkları toplama ayırma ve geri kazanım lisansı ayrıntılı olduğu için başka bir eğitim videosunda bahsedilecektir. Eğitim videosu hazırlamadan önce düşünceleriniz, fikirleriniz ve değinilmesi istediğiniz konu/konular varsa paylaşabilirsiniz. :)

İyi çalışmalar.
 
Arkadaşlar Merhaba,

Bu videomuz da Tehlikesiz Atık Geri Kazanım, Ambalaj Atığı Toplama Ayırma ve Geri Kazanım Çevre İzin ve/veya Lisans İşlemleri ile ilgili bilgiler yer almaktadır. Umarım faydalı olur.

İyi çalışmalar. :)

 
Arkadaşlar merhaba,

Ambalaj atıkları toplama ayırma belgesi, ambalaj atıkları geri kazanım lisansı alınması işlemleri ve atık üreticilerinde proses sonucu ortaya çıkan tehlikeli-tehlikesiz atıkların Motat sistemine nasıl beyan yapılacağı ile ilgili olarak eğitim videosu hazırlanacaktır. Eğitim videoları hafta sonu peş peşe yayımlanacaktır. Eğitim videosu hazırlamadan önce düşünceleriniz, fikirleriniz ve değinilmesi istediğiniz konu/konular varsa paylaşabilirsiniz. :)
 
ben daha önce tehlikesiz atık beyanı yapmadım, tehlikeliler motat üzerinden anlık oluyor ama tehlikesiz atıkları yılda bir hepsini toptan yapıyoruz değil mi, bu vesile ile bunu da öğrenmiş olayım dedim.

şimdiden eline emeğine sağlık, allah kolaylık versin (:
 
BEKRA ile ilgili olarak da video bekliyoruz. Şimdiden teşekkür ederiz.
 
Üstadım, proses sonucu çıkan tehlikeli, tehlikesiz ve ambalaj atıklarını bir önceki yılın verilerini bir sonraki yılın takip eden Ocak-Mart aylarında girilmesi gerekiyor. Video da her şeye değineceğiz. Allah razı olsun :)
 
Üst