• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eğitim Çevre Eğitim Videoları...

Arkadaşlar merhaba, tehlikesiz atıkların kütle denge sistemine nasıl beyan edilmesi gerektiği ile ilgili hazırlanan video çalışmasının linki ekte yer almaktadır. İlk video çekimi olduğu için hatalarımız ve yanlışlarımız olduysa şimdiden affola. Kütle denge ile ilgili sorularınız olursa sorabilirsiniz. Elimizden geldiğince sizlere yardımcı olacağız. İnşallah yararlı olur ve çevre ile ilgili video anlatımlar devam edecektir. İyi çalışmalar. :)

 
Arkadaşlar merhaba,

bu hafta sonu bir tesiste çevre mühendisi işe başladığı zaman nelere dikkat etmesi gerekir, çevre dosyasında hangi evrakları bulundurması lazım ve genel itibari ile neler yapması gerektiği ile ilgili video anlatımı olacaktır. Sohbet havasında bir anlatım olacak. Sizin de önerisi varsa söyleyebilirsiniz. İyi çalışmalar. :)
 
Bu arkadaş (@Olgaç Sürmelihindi ) CMNET platformu adı altında il il, ilçe ilçe ve hatta köy köy gezip eğitim vermeli. Böyle ŞORT ile oturayım kameramı açayım ıscak ıscak videomu çekeyimle olmuyo gibi ? Bu mesleki eğitim açısından yanıp tutuşan CEVHERİ tüm Türkiye canlı birebir tanımalı ?
 
Olgaç bey merhaba
Öncelikle emeğinize sağlık. Videoda bahsettiğiniz kapasite raporu ile ilgili olarak ürün miktarının metreküp/gün cinsinden olması gerekliliği sadece ambalaj atığı toplama ayırma tesisleri için geçerli değil mi? Ambalaj atığı geri kazanım tesislerinde de kapasite hesabı metreküp/gün cinsinden mi yapılmalı?
 
Üstadım merhaba, güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Allah razı olsun. Ambalaj atığı geri kazanım tesisleri de kapasite raporunda atıkları m3/gün cinsinden yazmaları gerekir.
 
Teşekkür ederim Olgaç Bey. Açıkçası yönetmelikte geri kazanım tesisleri için tip 1,2,3 ayrıştırması yapılmadığı için böyle bir zorunluluğumuz yok diye yorumlamıştım. Allah sizden razı olsun. Kolaylıklar dilerim.
 
Üst