• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre görevlisi 2012 sınavı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Merve Yeşildağ

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
16 Haziran 2011
Firma
geri dönüşüm
Merhaba
mayıs 2012 de çevre görevlisi sınavı yapıldı. Bu yıl içinde tekrar olacak mı sınav ben arastırdım fakat bulamadım. Şimdiden tesekkur ederım.
 
@Tuğba COŞKUN
buranin ne sitesi oldugunu biliyorum bende cevre muhendisiyim cevre gorevlisiyle ilgli olumlu olumsz bu sitede cok konu acıldi tartismak icin acmadim bu baslgi eger bilgniz yoksa cevap yazmayin ne sitesi oldugunu sizdn ogrenecek deglim biliyorum
 
Çevre görevlisi sınavı ne zaman olacak diyen bir çevre mühendisi?? bu daha ilginç!
Soruna cevap vermedim zaten.. umurumda değil bu sınav...
tavsiyen yerine google a bakmayı dene sende..uzatmamak adına yorum yapmadım son mesajına abartma istersen!
 
@Tuğba COŞKUN
akil verme bisey bilmedgn beli ayrica cevre muhendisleri sinavsz bu belgeyi almaya sahp ben arastirdm son care buraya yazdm bulamadm diye fikrin yoksa cevap yazma
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst