• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre görevlisi atama işlemleri

Merve Yeşildağ

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
16 Haziran 2011
Firma
geri dönüşüm
merhaba, bir konuda kafam karıştı daha önceden cevaplanmış ise kusura bakmayın ama sorunuma çözüm olacak bir cevap bulamadığım için açıyorum bu başlığı.sorunum şu, çevre görevlisi olarak şu an çalıştığım tesiste çevre bilgi sisteminde görlüyrum. fakat ben kendi cevre iznı e- izin kısmına yani kendi kişisel sayfamda herhangı bır ıslem yapmadım. ne yapmam gerek. çalıştıgım tesıs kayıtlı ve şifresi kullanıcı kodu geldi. bundan sonraki adımım ne olmalı?yardımcı olursanız cok sevınırım. tesekkur ederım.
 
Üst