• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre görevlisi belgesi başvuru sorunu

ayse3494

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
2 Haziran 2016
Firma
yeni mezun
çevre görevlisi belgesi başvurumu yapmak için eğitim bilgileri kısmına geldiğimde orada diploma ve katılım belgesi yükleme işlemi gerçekleştiriyorum. kaydet butonuna bastığımda e imza sayfası çıkıyor. e imza ile imzala dediğimde parola ekranı geliyor ve parolayı giriyorum. ardından tekrar e imza sayfası geliyor karşıma ikinci kez. ama bu sefer imzala dediğimde 'imzalama işleminden önce sertifika seçiniz' uyarısı çıkıyor.
perşembe gününden beri bu hata ile karşılaşıyorum.yardımcı olur musunuz
 

Ekli dosyalar

  • thumbnail_WhatsApp Image 2017-07-02 at 01.37.11.jpg
    thumbnail_WhatsApp Image 2017-07-02 at 01.37.11.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 69
@ayse3494 Ayşe Hanım aynı sorunu bende yaşamaktayım. İnanın günlerdir uğraşıyorum. Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen :(
Bu arada bu eğitim başvurusu değil. Eğitimi tamamladıktan sonraki belge başvurusu bölümü oluyor..
 
@Ersahan
bu eğitim başvurusu değil eğitimden sonra hak kazananların belge başvurusu hakkında. Eğitim tarihleri bakanlığın sitesinde yayınlanıyor diye biliyorum. Ordan takip edebilirsiniz

@cyucel
Bakanlığı arıyorum perşembeden beridir fakat telefona çıkanda yok ki derdimi anlatayım :(
 
@ayse3494 Ben de defalarca aradım, mail attım hiç bir şekilde dönüş elde edemedim :/ Umarım bir çözüm yakalayabiliriz.. Bir yerden haber bekliyorum eğer çözüme kavuşursa size de bilgi veririm :hhhhhh:
 
@hakan çağlar
benim de var ve bu sistem nasıl düzelecek ? e-imza aldığım yer ile görüştüm onlar da uzaktan bağlandı ama bir sıkıntı yok dediler.
 
İzin Lisans da eğitim bilgilerini girerken, diploma ve mevzuat belgesini ekledikten sonra, kaydet butonuna tıkladığımda açılan-
Mobil imza -- E-İmza seçeneğinden , E-imzayı seçip İmzala dedıgım de hiç bir gelişme olmamaktadır. Aynı durumda olan var mıdır. Yazan arkadaşlar genelde bu adımdan sonra imzalamayı gerçekleştirememiş durumda.
 
hay bu sistemleri icad edenlerin yapıyorsunuz bari sorunsuz yapın saatlerdir uğraşıyorum e-imza sorununu bi çözemedim, bu arada bana izin lisans sistemine giriş yaptığımda halk bankasına 390 lira yatırın uyarısı geldi bu uyarıyı alan var mı bu ne ücreti, vize eğitimine 150 lira yatırdım yine mi para yatırılıyor.
 
@Muhammed Beyaz tam olarak bahsettiğiniz şey bende de oluyor. Mailde attım fakat geri dönüş yapmıyorlar ki zaten 0312 alan kodlu sabit telefondan herhangi bir şekilde yardımcı olunduğunu ne duydum ne de yaşadım..
 
Üst