• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre görevlisi belgesi başvuru sorunu

ayse3494

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
2 Haziran 2016
Firma
yeni mezun
çevre görevlisi belgesi başvurumu yapmak için eğitim bilgileri kısmına geldiğimde orada diploma ve katılım belgesi yükleme işlemi gerçekleştiriyorum. kaydet butonuna bastığımda e imza sayfası çıkıyor. e imza ile imzala dediğimde parola ekranı geliyor ve parolayı giriyorum. ardından tekrar e imza sayfası geliyor karşıma ikinci kez. ama bu sefer imzala dediğimde 'imzalama işleminden önce sertifika seçiniz' uyarısı çıkıyor.
perşembe gününden beri bu hata ile karşılaşıyorum.yardımcı olur musunuz
 

Ekli dosyalar

  • thumbnail_WhatsApp Image 2017-07-02 at 01.37.11.jpg
    thumbnail_WhatsApp Image 2017-07-02 at 01.37.11.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 69
@kadirsen1991 E-imzatr Destek hattıyla konuştuğuma İzinlisans sisteminde Java sürümünün son olmasını istediğini fakat Javanın İzin lisans sistemine 8.121sürümünü çalıştırdığını söylediler. Java8.121 sürümünü bulmanın çok zaman alacağını 0312 410 lu numaradan aramamı söylediler 44 dakikadır arıyorum telefona bakan kime yok.
 
@kadirsen1991 Bu araa başka bir konu başlığında 250 TL ücret yatırdığınızı söylemiştiniz, Ben dün İstanbul İl Çevreye gidip referans numarası aldım, Bana 260 TL yatırmamı söyledir, belki sizin de ek 10 gibi bir miktar yatırmanız gerekebilir. Bunun için İlinizde Bulunan İl çevre şehirciliğe gitmenizi öneririm en azından zaman kaybı yaşamamış olursunuz.
 
Bu konu hakkında bilgim yok, ben de yeni bir firmaya girdim ve aynı şey benim için de geçerli hiç bir ilerleme kaydedemedim.
 
@hakan çağlar

Belge çıkma süresini kafanıza takmayın, 1 hafta içinde çıkar deselerde %90 bir sonraki gün çıkmaktadır.
 
@kadirsen1991

Bakanlıkta onun ona öbürünün öbürüne yönlendirmesi sonucunda en son ilgilenen numara 0312 410 18 65 dir. Yani direk burayı arayın. Gerçi genelde açmıyorlar ama belki açarlar.

@hakan çağlar

Belge çıkma süresini bence dert etmeyin. Burda önemli olan aşama bence başvuruyu gerçekleştirmek ki o da bayadır sıkıntı.
 
@ayse3494 bu sorunu ne zaman çözücekleri bile belli değil , nasıl sorun çözüldü diye mail attılar anlamıyorum
 
@begumacay

Açıkçası bende nasıl bu kadar emin mail attıklarını anlayamadım. Yapabilceğimiz tek şey onlar düzeltene kadar ısrarla aramak mail atmak. Bunu topluca yaparsak daha etkili olur. Er yada geç düzeltmek zorundalar
 
@ayse3494
ben de düzenli olarak mail atıp arıyorum , kesinlikle acilen bu sorunu gidermeleri gerek . Ayşe hanım sizin de problem aynı mı ? eğitim kısmına belgeleri yükledikten sonra e-imza şifresini giriyorum sonra tekrar ikinci bir sayfa açılıyor bu sefer imzalamak için sertifika seçiniz ekranı beliriyor .
 
@begumacay
Herkeste ortak sorun var sanirim.Kisa surede cozmeleri gerekli.Ancak cozuldu diye emim bir mail attilar enteresan.Ben sorun devam ediyor diye cevap yazdim
 
@begumacay

Evet benimki de birebir aynı problem. Birçok yol denedim ama kar etmedi. Sıkıntı e imza sertifikasındadır sertifikayı görmüyordur diye düşünerek e imza firmasını da aradım. Bilgisayara uzaktan bağlandılar sıkıntının bakanlıkta olduğunu söylediler. Bakanlık bayramdan sonra yazılım sistemlerini güncellemiş. Güncelledikten sonra e imzada sıkıntı yaşamaya başlamışlar. Bizim gibi sürekli arayanlar oluyormuş. Bana bu şekilde söylendi. Teknik personellerinde en geç salı gününe çözüm bulacağını söylediler ama yine sonuç yok. Bakalım artık hayırlısı
 
java 8. 1.2.1 sürümünü denediniz mi ? son sürüm denilse de 8.1.2.1 sürümünde çalışıyor diye söyledi e-imzatr firması bana. şuan deneyemıyorum, akşam bakıp sizi bilgilendiririm.
 
Şuan ki sürüm 8.1.3.1 bir önceki sürüme çalıştıgını bana söyleler şuan denemedım, belki de sizin dediğiniz gibi olup çalışmayacaktır ama denemekte fayda var, siz hangi eski sürümde denediniz acaba ?
 
Üst