• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre görevlisi belgesi başvuru sorunu

ayse3494

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
2 Haziran 2016
Firma
yeni mezun
çevre görevlisi belgesi başvurumu yapmak için eğitim bilgileri kısmına geldiğimde orada diploma ve katılım belgesi yükleme işlemi gerçekleştiriyorum. kaydet butonuna bastığımda e imza sayfası çıkıyor. e imza ile imzala dediğimde parola ekranı geliyor ve parolayı giriyorum. ardından tekrar e imza sayfası geliyor karşıma ikinci kez. ama bu sefer imzala dediğimde 'imzalama işleminden önce sertifika seçiniz' uyarısı çıkıyor.
perşembe gününden beri bu hata ile karşılaşıyorum.yardımcı olur musunuz
 

Ekli dosyalar

  • thumbnail_WhatsApp Image 2017-07-02 at 01.37.11.jpg
    thumbnail_WhatsApp Image 2017-07-02 at 01.37.11.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 69
@ciileem
Onlarca mail atildi cozen yok malasef gunlerdir

Sistemden denedim bi değişiklik olmuş sanırım.Şimdi de 5-6 tane imzalama çıkıyor hepsini imzalıyorum devamlı imzala çıkıyor. Sonuç gene hüsran gene olmuyor
 
Şuan dediğiniz gibi, imzalama oluyor fakat 1213 kere denedim imzalamaya evam ediyor, sonu gelecek mi bilmiyorum. bu arada ben java 8.1.2.1 sürümünü kullanarak yapıyorum.
 
@hilal yıldırım

Bende Bimere yazmayı düşünüyorum. Toplu yazarsak daha etkili olur diye düşünüyorum
 
Dün ki imza gelmeme sorununu çözmüşler fakat, şuan ki sorun olan sürekli imzalama seçeneği sorunu varmış, şuan halledilmeye çalışıyorlar bugun olmazsa en geç pazartesi halledilcek denildi bana, 0312 410 18 65 numaralı hattan.
 
Merhabalar, "İmzalama işleminden önce lütfen bir sertifika seçiniz" uyarısı çıkmıyor şimdi de defalarca imzalama ekranı açılıyor artık yavaş yavaş çözüme kavuşacağını ümit ediyorum :D Yazılımla ilgilenen birimle görüştüm ilgilendiklerini bugüne yetişmezse pazartesi gününe hallolacağını söylediler..
 
Ya aradım asam diyorki bilgisayar ki ayarlardan kaynaklanıyor arkadaşlar ben sertifika ve dekontu sisteme yüklüyorum imzala diyorum E-imza seçeceğini tuşluyordum İmzala diyorum ekran öle duruyor başka bir ilerleme olmuyor. Anladığım kadarıyla herkeste aynı sorun var gibi ama beyefendiler sadece bu sorunu ben yaşıyormuşum gibi konuştu.
 
@orhan yıldırım
imzala dediğinizde şifre isteme ekranı çıkmıyorsa sorun sizdedir.Eğer çıkıyor ve imzaladıktan sonra sürekli imza çıkıyorsa herkesteki sorundur
 
@orhan yıldırım şimdi biz şuan vize değil daha ilk defa çıkartmaya uğrasıyoruz.Bizim yaşadıgımız hata sureklı ımzala sekmesının çıkması.Ona istinaden sizde çıkmıyorsa java ayarlarınız tammıdır bakın.Son surum 8.131 java olmalı.Java confıgure >security>edit list>add kısmına kayıt yaptıgınız ekranın linkini eklerseniz sanırım olur
 
@ayse3494
Kesinlikle toplu yazarsak daha etkili olur. Ben yazdım yolladım arkadaşlar.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Arkadaşlar kamuda bu yıl sadece 15 çevre mühendisi alacaklarmış. O yüzden de buna itiraz için yukarı linkte imzalama işlemini gerçekleşirirsek yani 1000 kişi olunca bu itirazımız dikkate alınıyor. Yardımlarınızı bekliyoruz.
 
Üst