• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre görevlisi belgesi başvuru sorunu

ayse3494

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
2 Haziran 2016
Firma
yeni mezun
çevre görevlisi belgesi başvurumu yapmak için eğitim bilgileri kısmına geldiğimde orada diploma ve katılım belgesi yükleme işlemi gerçekleştiriyorum. kaydet butonuna bastığımda e imza sayfası çıkıyor. e imza ile imzala dediğimde parola ekranı geliyor ve parolayı giriyorum. ardından tekrar e imza sayfası geliyor karşıma ikinci kez. ama bu sefer imzala dediğimde 'imzalama işleminden önce sertifika seçiniz' uyarısı çıkıyor.
perşembe gününden beri bu hata ile karşılaşıyorum.yardımcı olur musunuz
 

Ekli dosyalar

  • thumbnail_WhatsApp Image 2017-07-02 at 01.37.11.jpg
    thumbnail_WhatsApp Image 2017-07-02 at 01.37.11.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 69
"Yeni belge alacaklar için deneyim bilgisi zorunlu değildir " şeklinde belirtiyor zaten sistemde. Siz o kısmı geçip, diğer adımları tamamlayacaksınız.
 
Arkadaşlar merhaba,

EÇBS den Çevre Danışmanlık firması için adres değişikliği yapacağım fakat aşağıdaki gibi hata alıyorum. Sistemde kayıtlı herkes çevre mühendisi. Ankaraya ulaşmaya çalışıyorum ama maalesef ulaşamıyorum.

Ne yapabilirim?
 
Son düzenleme:
Dostum, hızlı hızlı ekledim o yuzden silmek aklıma gelmedi. Mesaj bölümünden de kaldırdım ama altta jpeg olarak duruyor. Onu silememiştim sonra onuda sildim.

Sorunu da çözdüm bu arada..

Sorunuda şöyle çözdüm;

Çevre görevlisi personeli arkadaşlar eğitim bilgileri yerinde diploma bilgileri tanımlamadığı için ( bunların içinde bende varım :) ) sistem kimseyi çevre mühendisi olarak görmüyordu. Tüm personelin diploma bilgileri tanımladım ve düzeldi.

Teşekkürler.
 
MERHABALAR, bende adres değişikliği için başvuru yaptım. hesap firma ve tesis kısımlarından adresi il müdürlüğü ile güncelledim ancak yeterlilik kısmında hala eski adres görünüyor. bunu nasıl değiştirebilirim.
 
Son düzenleme:
Üst