• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre görevlisi belgesi işlem hataları hakkında

hibrahim

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
22 Şubat 2017
Firma
yok
bütün işlemleri yaptım dekontun ve fotağrafımı sisteme yükledim ancak elektronik imza ile onaylayamadım birşeyler eksik gösteriyor ne yüklemeliyim
 
Buraya yaşadığınız sorunun ekran görüntüsünü paylaşırsanız daha çok yardımcı olunacaktır. Ayrıca başlığınız sorunuza uygun revize edilmiştir.
 
derslerimn süresi bitti dersleri bitirdim parayı yatırdım dekont ve fotoğrafımı yükledim elektronik imzaile bilgilerimi göndrermeye gelince bişeyler eksik oluyor elektronik imza şirketini aradım onlardan kaynaklanmadığını söylediler
 
Merhabalar,

Ek olarak bir şey soracağım. Bana dekont için eksiklik bildirdiler. Bankaya ekstra ücret yatırmaya gittiğimde gişedeki bayan referans numarasının artık işleme kapandığını yeni bir referans numarası almam gerektiğini iletti. Çevre şehircilik İl Müdürlüğünü defalarca aradım ama açan yok. Bu referans numarasını nasıl alabiliriz ?
 
@H.Yet

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .


işleminize yukarıda ki linkten, sırasıyla; kendim için başvuruyorum, tc ve telefonunuz, yeni hizmet ekle, arama butonuna çevre görevlisi yazdığınızda ilgili ücretler çıkacaktır.Size ait olanı seçin, onaylayın. Akabinde referans numarası telefonunuza gönderilecektir. Halk bankasına bunu iletmeniz yeterlidir.

@hibrahim

Elektronik imza için gerekli yazılımların tamamı bilgisayarınızda yüklümü? Bazen bu uygulamalar yüklü olmadığında, imzalama ekranı açılmayabiliyor. Explorer üzerinden tüm yazılımları kaldırıp, yükleyip tekrar deneyin.
 
@H.Yet
Ben de bugun 300 tl belge ücretini yatırmaya gittim. Referans numarasini söylediğimde boyle bir kayıt yok dediler. Acaba ayni problem mi? Sizinki gibi bir aciklama yapilmadi bana
 
@Aytaç Emre
Zaten dekont yukleyecegimiz sayfayi acinca orda 300 tl odemeniz vardir yaziyor. Altinda da referans kodu. Odeme yaptiysaniz dikkate almayiniz diyor. O kodu kullanmiyor muyum?
 
@amine
Bende iki haftadır uğraşıyorum,dekontu yükledim vize yenileme işlemi için e imza ile başvuru yapamıyorum taslak kısmından,turktrusti aradım sıkıntı yok dedi,bakanlığı arıyorum yarın ara diğer gün ara belge suremin dolmasına birkaç gün kaldı,nerede sıkıntı var ne yapmam gerekiyor yokmu bilen biri
 
@sbasdemirci
Evet o kod ile doğru, o zaman yaşadığınız sorun hakkında fikrim yok sanırım bakanlığı aramanız gerekiyor
 
Arkadaşlar merhaba vize yenileme işlemi yapmaya çalışıyorum vize onaylanmadı red geldi sebebi kimlik bilgilerinin mernis sisteminden çekilen ile aynı olmaması ve bana yarına kadar vize yenileme eğitimi yapılması gerekiyor diyor ama zaten hazirandaki vize yenileme eğitimine girdim ve soy adım da sıkıntı yok belge de neye dayanarak böyle bir şey yazılmış anlamadım! başvuru onaylanmadığı için vize yenileme kısmı boş çıkıyor. Var mı böyle bir sorunla karşılaşan? Birde dekont başvurudaki belgelere ekleniyor değil mi ? Benim oradaki bilgilerde yanlış çıkıyor o yüzden referans no almadım. Birde başvuru yaptığımda soyadı değişikliği olarak yapmış ama ben öyle birşey yapmadım vize yenileme olarak girmiştim .
 
@sbasdemirci

Bende de aynı sorun oluşmuştu. Bakanlığı aradığımda verdiğimiz komutu bilgi işlem kısmı onaylamadığı için bu şekilde çıkıyor dediler ve referans numarasını değiştirdiler. Telefonda hallediyorlar.
 
@ezgi kuzucular
ezgi hanım yeni gördüm mesajınızı kusura bakmayın eğitimleri tamamlayıp dekontu yatırdıysanız sorun olmayacağını düşünüyorum.bendede dekontu yatırmama rağmen onaylama kısmı aktifleşmiyordu.siz adnan macite durumla ilgili mail atın ben gönderdim hal oldu. herhangi bir yerde çalışıyor musunuz peki şuan
 
@amine

Merhaba,
Vize yenileme dekontunu yüklememize rağmen sistemin hata vermesi nedeniyle başvuru yapamadığımız için "sorun bildir" den ve e-mail ile başvuru yapmıştık. Ancak sistemin düzeltilmesi zaman aldığı için belge tarihinden 1 ay önce yapmamız gereken başvuruyu yapamadık. Bu nedenle ekstra ücret ödenmesini istiyor bakanlık.
Sistemden kaynaklı sorun olduğunu ispat ederseniz ancak kabul edebiliriz deniyor bakanlık tarafından.
Sistemsel sorun nedeniyle başvuru yapamadığımı nasıl ispatlayabilirim ki? Sorun bildirmiş olmam bir şey ifade etmiyormuş. Sistemsel sorun olmasa da sorun bildirmiş olabilirmişim!!!
 
Üst