• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre görevlisi belgesi ve çevre izinleri hakkında

Sadık Güven

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
15 Mart 2010
Firma
Elektro-kim Ltd.Şti.
Herkese selamlar,

Forumda araştırdım bulamadım, Çevre Görevlisi belgesini Çevre ve Orman bakanlığından alanlar herhangi bir güncelleme yapmalılar mı?

Bir de , çevre görevlisi belgesi sahibi olup, aynı zamanda bir firmanın sahibi olan kişiler, kendi firmaları ile ilgili çevre izinleri işlemlerini yürütebilir mi?
 
Güncelleme gerekmiyor öyle bir duyuru yapılmadı. Bence yürütebilir madem bu hak çevre görevlilerine verildi belgesini kullanabilir.
 
izin lisans sayfalarında işlem problemi yaşayan var mı ? cumartesi gününden beri herhangi bir işlem yapamıyorum.
 
Bakanlık cuma günü taşındığı için sistemde sorun çıkabilmekteymiş.
 
Sisteme tesisle yaptığımız sözleşmeleri ekleyemiyoruz. Dolayısıyla danışman atamasını da yapamıyoruz. Aynı problemi yaşayan çok az meslektaşım var sanırım? Tehlikeli atık beyan sistemine kullanıcı adı ve şifresi ile girdiğimizde beyan ile ilgili herhangi bir beyan sayfası da açılmıyor. Ayrıca tesisin "Atık Beyan Formu İzleme ve Kontrol Modülü, Çevresel Bilgi Sistemi vb" gibi uygulamalardan hangisine tabi olduğunu nereden öğrenebileceğiz? Konu ile ilgili taahhüt verildiğinden eksik uygulama seçme ile ilgili bir problem yaşama ihtimalimiz yüksek. Konu hakkında yardımcı olabilecek olan var mıdır? Teşekkürler...
 
@tuba-ak

aynen katılıyorum bir sürü beyan işlemi eklenmiş biz bunların hangilerine tabi olacağız nerden bileceğiz?
 
Üst