• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre Görevlisi Belgesi Vize İşlemi Nasıl Yapılır - Resimli Anlatım

@Pnr Neyse ki resimli kanıtlar koymuşum :D Talepleriniz için aynı anda bağırıyoruz @Fatih Özcan @Fatih Özcan @Fatih Özcan

img-selenacagirmafaciasi-264.jpg
 
Bir şey farkettim. Kurum/Kuruluş işlemleri - Tesiste tam zamanlı çalışan listesi tıkladığımda bende farklı isim yazıyor. Şirket yetkilisi girişi yapınca ben görünüyorum 🤔 🤔 ben bu işten birşey anlamadım.
 
Aydınlanmayı yaşadık :D :D sistem kafayı sıyırmış belediyenin birinin yetkilisi benmişim gibi bana atıyor başvuruyu. Sistemde güncelleme olduğu için yaşanan sorunlar
 
benim de o kısım hep hata veriyordu Mehmet beyle İletişime geçin :)
[automerge]1593263300[/automerge]
Vize işlemi için Ref no aldım..Peki orda başvuru formu filan var dolduruluyor mu,yoksa parayı yatırıp imzalamak yeterli mi acaba
 
Merhaba,

Halkbank şubesine gidip ödemeyi bankolardan yaptıktan sonra dekontu tarayıp sisteme yüklemeniz gerekmekte.
 
Bankaya referans no sunu söyleyin Çevre ve Şehircilik Bak. KUTA hesabına yatırılacağını ifade edin. Dekontu taratıp sisteme girişini yapın
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar Merhaba ; çevre görevlisi belgemi vizeleme için gerekli bütün işlerimleri yaptım e imza kısmına tıkladığım zaman sıkıntı yaşıyorum işlemeniz saniyeler içinde tamamlanacaktır diyor fakat ileleme olmuyor yardımcı olursanız sevinirim
 
Merhaba,

Konunun birçok farklı sebebi olabilir. Öncelikle diğer tarayıcıları deneyebilirsiniz (chrome, microsoft edge, internet explorer, firefox vs.). İmzalama aşamasında bilgisayarınızda kurulu olması gereken dosyalar mevcut. Hangi tarayıcıdan deniyorsanız, imzalama sayfasına girdiğinizde kurmanız gereken eklenti yazar. Ayrıca Java'nın da kurulu olması lazım. Tüm bunları denemenize rağmen olmuyorsa, son çözüm Java güvenlik duvarında özel izin verilmesi.

Çözüme ulaşamadığınız takdirde ya E-İmza aldığınız yer ile iletişime geçeceksiniz ya da Bakanlık ile. İkisinden birisi kesinlikle sonuca kavuşturur.
 
ecrin hanım bende aynı hata ile karşılaştım nasıl çözdüğünüzü öğrenebilir miyim
 
Ecrin hanım bende aynı hata ile karşılaştım nasıl çözdüğünüzü öğrenebilir miyim
 
@Cem Yılmaz vize sürecinde para yatırılıp, dekont ve vesikalık fotograf sisteme yüklendikten sonra sadece imzalanıp gönderilecek. Süreç başlangıç ve sonunda süpriz bir bilgi/belge isteniyor mu?
25.12.2020 de bitecek olan belgenin başvurusunu ne zaman başlatsak iyi olur. Bakanlığın verdiği sürelere güvenemiyorum artık.


"Taslak başvurular 10 gün içerisinde otomatik olarak silinecektir. Bu süre içerisinde başvuruyu gönderiniz. Göndermemeniz halinde yeni taslak oluşturarak devam edebilirsiniz."
 
Merhaba Özkan Bey,

Hayır ekstra bir bilgi ya da belge istenmiyor vize işleminde yukarıdakiler dışında. Soyadı değişikliği gibi konularda farklı belgeler istendiğini duydum yalnızca. Belgeniz, 25.12.2020 'de bitiyorsa en son 25.11.2020'de yapmanız lazım ödeme ve başvuruyu. Bana sorarsanız Kasım ayının ilk haftasından bu işi halletmeye bakın.
 
Merhaba,vize yenileme işleminde istenen belgeleri yükledim e imzamı da aldım ancak imzalama kısmında tıkanıyorum . aldığım firma ile görüştüm 1 saat uğraştılar sonuca varamadılar ve bakanlık kaynaklı olabileceğini söylediler..bu durumda ne yapmam gerekir bakanlığa da ulaşmaya çalışıyorum.. aklıma takılan şu oldu ben e imza tr aldım ancak uyarıda diğer e imza türleri var acaba bunlardan birini mi almalıydım işlemim o yüzden mi gerçekleşmiyor olabilir???
E-İmza Program ve Sürücüler


Elektronik İmza için sisteminizde bulunması gereken yazılımlar.
1.Net Framework 4.5.2
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
2Chrome Eklenti
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
Firefox Eklenti
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
Not: Elektronik imza sürücüleriniz için Elektronik imzanızı satın aldığınız firma ile iletişime geçiniz.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
merhaba, aynı sorun bende de var. Nasıl hallettiniz yardımcı olabilir misiniz?
 
Üst