• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre Görevlisi Belgesi Yenilenmesi/Yeniden Alınması

alpi_09

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
14 Ağustos 2012
Arkadaşlar;

Uzun süredir Çevre Görevlisi Konuları ile ilgilenmediğim için ve Çevre Mühendisleri Odasından da bilgi alamadığım için yardımınızı rica ediyorum.

Öncelikle konuyu özetliyeyim.

21/04/2011 tarihinde aldığım ve süresi 21/04/2016 tarihinde dolan Çevre Görevlisi belgem var.

Belgemi hiç yenilemedim.

Şu anda acil bu belgeye ihtiyacım var.

Sorularım şöyle;

- Öncelikle belgemin geçerlilik süresi dolalı neredeyse 4 sene olmuş. Çevre Görevlisi Belgesini yeniden mi alacağım yoksa mevcut belgemi mi yenileyeceğim?

- Yenileme veya yeniden alma işlemleri için ne yapmalıyım, başvurular nereden yapılıyor ve bu işlemler için belirli bir tarih varmı?

- Bir Çevre Mühendisi olarak her iki durum içinde, eğitim ve/veya sınava giriyormuyuz?

- Konu ile ilgili bilmem gereken sizce önemli başka detaylar varmı?
 
Merhaba, belgeyi hiç almayıp sadece sertifikasını alan Çevre Mühendisleri ne yapmalı? Tekrar eğitime girmek zorunda mı yoksa yukarıda Cem Yılmaz beyin anlattığı şekilde diplomamızla başvuru yapsak olur mu? Ben başvurdum şimdi ancak ödeme kısmı çıkmadı ve e-imza ile onaylayabildim. Haftasonu olduğu için mi ödeme kısmı çıkmadı yoksa ben mi atladım? Yeniden başvuru yaparak bunu çözebilir miyim? İyi günler...
 
Bende de aynı sıkıntı vardı?İnternet tarayıcınızı kapatıp tekrar açın, daha sonra başvurularımdan başvurunuzu gördüğünüz zaman ödeme kısmında referans kodu çıkıyor. Bana öyle söylemişti bakanlık yetkilileri
 
iyi çalışmalar dışarıdan mühendislik fak. mezunları fizik bölümü mezunları hala çevre görevlisi belgesi alabiliyor mu?
 
Üst