• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre görevlisi belgesi

gokhan216005

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
16 Nisan 2018
Firma
Üniversite
Merhabalar. Çevre görevlisi belgesi son başvuru tarihi 11.03 imiş ve dolayısıyla başvuru yapamadım. Fakat çevre mühendisleri için başvuru tarihi yok her zaman yapabilir dedi birkaç arkadaş. Bu bilgi doğru mudur? Teşekkürler
 
Başvuru kısmına vesikalık fotoğraf ve pdf halinde diplomayı ekliyorum. E imza ile gönder diyorum ama ekran dakikalarca öylece kalıyor. Mehmet Gürsoy'a mail attım "güvenlik duvarı olduğu için onay verilmiyor" dedi başka bilgisayardan denedim yine olmadı. İzinleri açmama rağmen yine de başvuruyu yapamadım. 1 aydır uğraşıyorum ve sorunu hala anlayamadın
 
Başka bilgisayarda da deneseniz ilk defa işlem yapıyor gibi e- imza sürücüleri gerekli izinlerin hepsini yapmanız gerekli. 11.03.2020 tarihi diğer meslek gruplarında eğitim alarak çevre görevlisi belgesi alacak kişiler için geçerli olup çevre mühendisleri için başvuru tarihi gibi bir kısıtlama bulunmamakta. İlk defa alacağınız için normal ücreti yatırmanız gerekli. Dosya boyutlarınızı kontrol edin boyutlarıda büyük olabilir.
 
Üst