• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre görevlisi belgesi

İrem Özt.

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
20 Ağustos 2021
Şehir
Bursa
Firma
Özel Sektör
Merhaba, çevre görevlisi belgesi nasıl yenileniyor? Yenileme işlemi nerden ve nasıl yapılıyor? Genel bir bilgilendirme yapabilir misiniz?
 
Önceki cevapları görüntüle…
Merhaba . Çevre görevlisi belgesi nasıl alınıyor acaba ?
 
merhaba,
çevre görevlisi belgesi vizeleme sürecimde deneyim kısmında tarafıma "uygun değil" diye eksiklik bildirildi. belge olarak ne yüklemem gerekiyor?
yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
 
Merhaba
Çevre görevlisi başvurusu için gerekli olan e imza elime geç ulaştı. Taslak 10 içinde silindi. Tekrar başvuru yaparken yeni bir referans numarası veriyor. Ücreti taslağı kaydederken yatırmıştım. Tekrar ücret yatırmamak için ne yapabilirim?
 
Üst