• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre Görevlisi E-izin Uygulaması hakkında bilgi sahibi olanlar yardım edebilir mi ?

begüm acay

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
13 Eylül 2013
Merhaba ,

Tat tesisinde çevre görevlisi olarak çalışmaktayım , e-izin sistemine giriş yapmak istediğim zaman danışman firma tarafından yetkilendirilmiş çevre görevlilerine izin verilmektedir ibaresi çıkıyor , firma yetkilisi tesiste çalışan çevre görevlileri kısmından beni görevli olarak atadı,her iki onayı da kabul ettim fakat başka eklemesi gereken bir yer mi var .?
 
Merhabalar Begüm hanım, bu sorun için nasıl bir çözüm bulundu, şuan aynı problemi bende yaşamaktayım ve çok az bir sürem var izin için, bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
E-izin yetkililerine mail atabilirsiniz. Tesise ÇG ekle kısmından eklendikten sonra sıkıntı olmaması gerekli.
 
Üst