• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eğitim Çevre Görevlisi Eğitim Videoları

40-50 videoyu indirmek uzun bir iş maalesef. Fakat bir süre daha o videolara erişiminiz devam eder.
 
merhaba;
videoları belirtilen süre içerisinde bitiremezsek eğitim iptal mı oluyor, bilen var mı?
 
@hersanlioglu

Videoları bitirip soruları çözmezseniz almamış sayılıyorsunuz.
 
Teşekkür ederim eğitimi tamamladım paylaştığınız cevaplarla fakat şimdi ne yapacağım nasıl bir süreç izleyeceğim bilmiyorum

Merhaba! Ben videoları izledim eğitim tamamlandı sertifikam oluştu fakat şimdi mobil imza alıp bankaya ne kadar ücret yatırmam lazım sonraki süreç nasıldır fikri olan var mı?
 
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
.
ekranında taslak başvuruda bildirilen ref. no ile halk bankasına 300 tl yatırılacak. sonra ekranda başvuruda istenen bilgiler yüklenecek, en son e imza ya da mobil imza ile onaylanıp gönderilecektir, sayg.
 
Teşekkürler fakat Bu linke giriş yapılmıyor

Neyseki hallettim 300 tl yatırıp dekontu ve vesikalık foto yüklemem gerekiyor sanırım. Fakat aşağıda çevre görevlisi eğitim katılımınız bulunmamaktadır yazıyo fakat başvurularda çevre görevlisi başvurum gözüküyor bi sıkıntı mı var acaba?
 
Üst