• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre Görevlisi olarak kayıt olma

Ömer Taşdemir

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
13 Ocak 2012
Arkadaşlar yeni başladığım fabrikada çevre görevlisi oalrak sisteme kayıt yapmam gerekiyor. Fabrika daha önce danışmanlık firması ile çalışıyordu bugün itibari ile ayrıldı. Tesisi kendi sayfamdan kaydetmem için nasıl bir yol izlemem gerek bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Sanırsam belli bir süre içinde de kayıt olmam gerekiyormuş.
 
Kendi sayfanızdan, Tesis işlemleri > İşletme protokolü işlemleri > firma bilgileriyle giriş yapın oradan kendinizi firmaya atayın.
 
Cengiz bey teşekkür ederim şimdilik kayıt yapamıyacağım çünkü mobil imza açtırmam gerekiyor. Bide onunla ilgili bişe sorucam;
benim kendi hattımda mobil imza var fakat yeni başladığım bu fabrikada kendi hattımı kullanmıcam şirket hattını kullancam şirket hattı alıp mobil imza yükleterek onu kullancam. Sormak istediğim ise bu hattın benim üstüme kayıtlı olmaması işlemlerimi yapmam da bir sıkıntı çıkarır mı?
 
Peki arkadaşlar mesleki bilgiler kısmını da doldurcak mıyım yoksa bu bölüm işten ayrılırken mi doldurulan bölüm.. daha önce ki danışmanlık firmamda çalıştığım dönemler yazıyor, acaba dedim burada da başlangıç tarihi ve diğer bilgileri doldurup işten ayrılış tarihini boş bırakarak kaydediyor muyuz?
 
Üst