• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre Görevlisi Sözleşmesi

Özlem Kocaman

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
3 Aralık 2010
Anlaşılan tesisle yapılan sözleşme örnegi gereklidir bakanlık tarafından yayınlanan ögle bir sözleşme örneği varmı yardımcı olursanız sevinirim.
 
Özlem Hanım;

Şirketler genelde Hizmet Alım Sözleşmeleri'ni bu çevre görevlisi yönetmelik kapsamında revize ederek yapıyorlar; taslak sözleşme örneği felan yok. Sözleşmeye ekleyeceğiniz maddeler sizin (şirketinizin) inisiyatifinize ve hassasiyetinize bağlı olarak değişir. Ve ayrıca hiçbir şirket size sözleşmesini paylaşmaz diye düşünüyorum.

İyi çalışmalar...
 
Tarık bey ve gülfer hanım teşekkür ederim. Ben sadece sözleşme örnegi olup olmadıgını bilmek istedim. Şirkete baglıysa tamam o zamn
 
Cevap: Çevre Görevlisi Sözleşmesi

özlem hanım elimde bir kaç çeşit sözleşme var. İsteseniz bana mail yoluyla ulaşabilirsiniz ve ordan gönderebilirim aynı üniversiteden mezun olduğumuz için :)
 
Cevap: Çevre Görevlisi Sözleşmesi

Tarık bey,

Sözleşme örneğini bana da gönderebilirseniz sevinirim.

İyi günler

Yasemin Kapıcıoğlu

[uyar]İnternet ortamında tamamen büyük yazı yazmak bağırmak anlamına gelmektedir. Bu nedenle forumumuzda da tamamen büyük harflerle yazı yazmak yasaklanmıştır. Ayrıca forumda e-mail adresi verilerek dosyaların sadece size gelmesini sağlarsanız paylaşım zincirini zayıflatmış olursunuz. Herkese anlayışından dolayı teşekkür ederim. Fatih Özcan [/uyar]
 
Cevap: Çevre Görevlisi Sözleşmesi

Sözleşmeler firmanın kendi inisiyatifinde oluşturduğu formattır. Genel format olan hizmet alım sözleşmelerinin kendi şirket ve işletme durumuna göre değiştirilip kullanılabilir.Burada bakanlığın istediği sözleşme yapılıp yapılmadığı yoksa sözleşmenin içeriğine bakmıyorlar zaten.Yinede sözleşme yaparken içeriğindeki maddelere dikkat edilmesi gerekir zira sonuç olarak alınan sorumluluk bireysel olarakta şirket olarakta büyük.
 
Bir fabrikada kalite departmanında çalışmaktayım. İşyerim geçirdiği denetimden dolayı çevre görevlisi belgesine ihtiyaç duydu. Benim de belgemin olduğunu biliyorlar ve kullanmak istiyorlar. İşyeri ile aramda bir sözleşme yapılması gerekmekte ve sorumluluk işverende olacak şekilde nasıl bir sözleşme hazırlanabilir, Örnekleri var ise acil olarak ihtiyaç duymaktayım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
 
cansu hanım, bişey daha sormak istiyorum.Ben ağustos ayında osb müdürlüğünde çevre mühendisi olarak işe başladım.bu ay çevre görevlisi olmamı istediler.bu durumda çalıştığım yerle sözleşmemi yapacağım? işe giriş bildirgesi yerine bu sözleşmeyi mi yazacağım yoksa ağustos ayında işe giriş sgk kaydım mı? Bir de sistemde vekalet falan yazıyor yoksa tesis yetkilisinden vekalet mi alacağım ? nasıl yapacağım bu işlemleri.
 
Üst