• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre görevlisi ve danışmanlık fırmaları

  • Konuyu başlatan yeşim şahindokuyucu
  • Başlangıç tarihi
Y

yeşim şahindokuyucu

Merhaba..benim bitirme konum çevre görevlisi ve danışmalık firmaları..uygulama olarakda bir şirketin çevre danışmanı gibi gerekli belgeleri hazırlamak..güncel bir konu olmasına rağmen teorik kısım için yeterli bilgi bulamıyorum..yardımcı olursanız sevinirim
 
Biraz sitemkar olacak fakat çevre mühendislerinin hazin sonu yazarsan yanlış olmaz. çevre izin lisans yönetmeliğini okursan gerekli teorik bilgiye ulaşabilirsin.
 
Bir danışmanlık firmasında kısa süreli de olsa staj yapma imkanın olursa, senin açından çok iyi olacaktır. Ayrıca çevre görevlisi demek tesisin yerine getirmesi gereken tüm çevre mevzuatlarının takibi ve yerine getirilmesi olduğu için izin lisans yönetmeliğinde sadece izinlerle ilgili teorik bilgileri bulabilirsin.

Oysa senin bu kapsamda tezinde; tesisin beyanları (tehlikeli atık, ambalaj, seveso, kimyasl envanter vb.) yönetim planları vb. uygulamalarından ve nasıl yapıldığından, nelere dikkat edilmesi gerektiğinden bahsetmen gerekiyor.

Merakımı bağışla fakat hangi okulda bu konunun tez konusu olarak verildiğini merak ettim?
 
Zonguldak Karaelmas üniversitesi..aslında ben bukadar vahim bakmamıştım duruma sürekli teknik bilgi proje derken böle bi konu olmasına..teşekkürler yardımlar için..
 
Aslında vahim bir durumda yok ortada. Gerçekten uygulamasını görme şansın olursa, mezun olduğunda bu işi bilen biri olarka mezun olacaksın. İnan bu işi yapan herkes hala birçok şeyi bilmiyor. Sen öğrenerek girmiş olacaksın piyasaya.
 
teşekkürler..aramaya başladım şimdiden.. uygulamayı görmek için biryerler zaten mutlaka görmem gerekiyor bitirmenin 2.kısımında bir tane firma için danışman gibi gerekli belgelerini hazırlıycam..
 
Üst