• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre Görevlisi Ve Danışmanlık Firmalarının Kullanacağı Formatlar

@Kağan

Söz konusu dosyada
"Genel Müdürlüğümüzün
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
internet adresinde yer alan dokümanlar dosyası içerisinde bulunan “Aylık Değerlendirme Tutanağı Formatı”, “Eğitim Tutanağı ve Formatı” ve “İç Tetkik Raporu Formatı” na uygun olarak hazırlanması gerekmektedir."
denilmektedir. Bende bu internet adresinde sadece aylık tutanak ve eğitim tutanağını bulabildim. Ben de bu istinaden belirledikleri özel bir format var diye düşündüm.
 
buyrun iç tetkik formatları
 

Ekli dosyalar

  • ictetkikform.pdf
    126.3 KB · Görüntüleme: 122
  • ictetkikform.docx
    19.4 KB · Görüntüleme: 102
Eğitim sunumlarını her firma yetkilisinin firmanın yapısına ve çevre yönetimi tarzına göre hazırlamasında fayda var. Bu doğrultuda aşağıdaki linkten çevre ile ilgili modülü seçerek edineceğiniz bilgililerden eğitim notu hazırlama konusunda faydalanabilirsiniz. Ben çok faydalı olacağı kanaatindeyim.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Yav arkadaşlar çok saçma bir soru olabilir ama saçmaysa da kusura bakmayın.İşlerimin yoğunluğundan bu konuyu atlamışım.Bu belirtilen formları sadece danışman firmalardaki çevre görevlisi arkadaşlar mı dolduracak yoksa bizim gibi danışmanlık hizmeti almayan firmalarda istihdam edilmiş tam zamanlı çalışan çevre görevlileri de dolduracak mı?
 
eğer yanlış bilmiyorsam yönetmelikte çevre danışmanlık firmalarında çalışanlarında aylık değerlendirme tutanağı hazırlar diye bir ibare yok . ancak ayda bir yada iki gün orda bulunduğumuzu ispat etmek için hazırladığımız tutanaklar kendiliğinden aylık değerlendirme raporlarına dönüştü. Bu nedenle sizin zaten her gün işletmede olduğunuzu düşünürsek bence aylık değerlendirme raporu hazırlanmasına grek yok. Ancak belirli dönemlerde yapılması yeterli diye düşünüyorum. Tabii yinede en iyisi bakanlık ve ya il çevrelerle görüşmek
 
Üst