• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

çevre görevlisi

Meril San

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
17 Ağustos 2011
arkadaşlar bir sorum olacak çevre görevlisi belgemi yeni aldım ve bir danışmanlık firmasına kaydımı yapacakken sisteme kayıt esnasında bi uyarı çıkıyor "Çevre görevlisinin danışmanlık firmasında çalışabilmesi için çevre konusunda en az 2 yıllık deneyime sahip olması gerekir" böyle bi uyarı alan oldumu yoksa çevre görevlilerine 2 yıl tecrübe şartı mı getirildi danışmanlık firmasında çalışabilmesi için?
 
evet çevre 88. fossa arkadaşımızın dediği gibi eğer çevre mühendisliği dışında bir bölüm mezunu iseniz danışmanlık yapabilmeniz için 2 yıl deneyim şartı var yönetmelikte de yazıyor. ve bunu da tahmin ediyorum ancak sigorta belgesiyle kanıtlayabilirsiniz. işe girerken çalışacağınız firmanın bunu biliyor olması gerekirdi aslında
 
Başka bir açıdan yaklaşalım.
Çevre Mühendisliği mezunu iseniz ve bu hatayı alıyorsanız muhtemel sebep Eğitim bilgilerinizde hata girmiş olabilirsiniz.
 
ben çevre müh. değilim ama 2 yıldan fazla çed vs. konularında deneyimim var bu yeterli olur mu sizce ve sistemde bunu belgelerim
 
Evet yeterli olacaktır.

Çevre Görevlisi ve Çevre Danışmanlık Firmaları Hakkında Yönetmelik der ki:

"Çevre mühendisi olmayan çevre görvlileri kamu ya da özel sektörde en az 2yıl deneyimli ise danışmanlıkta çalışabilir"
 
Üst