• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre görevlisi

mtıngır

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Kasım 2012
merhaba ben temmuz 2013 tarihinde çevre mühendisliğinden mezun oldum bu yeni yürürlüğe giren yönetmelikten sonra çevre görevlisi belgesi alabilmek için sınava mı girmem gerekiyor?
 
yönetmelik 1.1.2014 te yürürlüğü gireceğine göre , o tarihe kadar çevre görevlisi belgesini alabilirsen sınava girmene gerek kalmayacak sanırım.
 
Merhaba, çevre mühendisliği bölümünden haziran 2013te mezun oldum ve geçici mezuniyet belgemin süresi dolmak üzere. Çevre görevlisi belgesi için başvuru yaptım şu an değerlendirme aşamasında ve sonuca bağlanana kadar benim geçici belgemin süresi dolacak. Üniversite okuduğum şehirden başka bir şehirde olduğum için daha diplomamı alamadım. 01.01.2014 tarihinden önce başvuru yaptığım için sınava girmeden belgemi alabilir miyim? Ya da sonuç belli olana kadar diplomamı alıp sisteme yüklesem bir yararı olur mu? Cevap yazarsanız çok sevinirim.
 
@Sezen Altunbaş

şuan beklemede ise bir kaç güne zaten belge onaylanır. haliyle sınav şartın olmaz. geçici mezuniyet belgesinin süresinin dolması önemli olmayacaktır sen sisteme yüklediğin tarihte süresi dolmamıştı çünkü ;)
 
Başvuru yaptığım tarihte süresi daha dolmamıştı, ama haftaya dolmuş olcak ve sonuç yaklaşık 20 günde açıklanıyomuş, ben başvuralı 7 gün oldu. Değerlendirme aşamasında geçici belge süresi geçmiş diyip onaylamama gibi durum söz konusu olur mu?
 
bu aralar bir kaç kişi yeni belge aldı ve çok kısa sürelerde onaylandı belgeleri sizinki belki de p.tesi hallolur en geç önümüzdeki haftasonuna kadar onaylanacağını düşünüyorum.
 
diploma ile ilgili bir sıkıntı çıkmadığı taktirde 25 aralıkta bile onaylansa problem değil. benim şuandaki tek sorunum diploma :kötü: peki şöyle olsa, değerlendirme aşamasındayken diplomayı alsam sisteme yüklesem, geçerliliği olur mu?
 
Anladım.. O zaman yapcak birşey yok şuanda. Onaylanmazsa diplomayı ekleyip tekrar başvuru yaparım, o da 01.01.2014'ten önce olcağı için sorun olmaz heralde..O tarihten önce belge almış olma şartı mı var yoksa başvuru yapmış olma şartı mı? Yönetmelikte belirtilmemiş çünkü..
 
zaten öyle bir durum olduğunda size mesaj geliyor şu belgeyi ekleyin diye. ben yanlış dekont eklemiştim 1 hafta sonra belgenin yanlış olduğunu dekontu yeniden eklemem gerektiğini gösteren bir mesaj geldi dekontu yeniden ekledim ve birkaç gün içnde onayladı
 
Eksik belge vs diye mesaj geldigi taktirde sonrasindaki islemler uzun surmuyosa yetisir buyuk ihtimalle. Gec olmadan alirim umarim belgemi. Tekrardan tesekkur ederim.
 
@Sezen Altunbaş
Bu aralar sistemde sıkıntı var, hiçbir belgeyi görüntüleyemiyor malesef. Belgenizi kopyala deyip bilgisayarınıza indirdikten sonra, pdf formatında açmanızı öneririm :)
 
Üst