• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

çevre il müdürlüğü staj defteri örneği lazım...

erhanerguder

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
4 Haziran 2011
selam arkadaşlar...

bu sene 3. sınıf bitti. Ama şu dönem çevre il müdürlüğünde stajla uğraşmaktayım...elinde "işletme (büro) staj defteri" örneği olan meslektaşlarımız paylaşımda bulunursa gerçekten çok makbule geçecek...

saygılarımla...
 
Cevap: çevre il müdürlüğü staj defteri örneği lazım...

Yapıyor olduğun staj ile ilgili yaptıklarının yada gözlemlediklerinin yazılı olduğu staj defteri mi istiyorsun yani??
doğru mu anlıyorum????
 
Cevap: çevre il müdürlüğü staj defteri örneği lazım...

örnek teşkil edecek desek daha anlaşılır olurmuş demek ki..:)

(keza başlıkta örnek demiştim)
 
Cevap: çevre il müdürlüğü staj defteri örneği lazım...

STAJ DEFTERİ ÖRNEĞİ üniversiteye göre değişiklik gösterir.. ama il çevrede staj yapanların staj defteri ÖRNEĞİ ni istiyosan bilemem :):)
 
Cevap: çevre il müdürlüğü staj defteri örneği lazım...

valla arkadaım ben bu yıl son stajımı orada yaptım kendi hazırlaıdıgm defter var ancak ben sana burdan onu nasıl göndericem :D
 
Üst