• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre İzin Lisans İşlemleri

Defne. B

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
25 Mart 2021
Şehir
İzmir
Firma
kamu kurumu
Merhaba arkadaşlar;

Çalıştığım yerde

Tehlikesiz atık toplama -ayırma (TAT) belgesi (bitiş 29.06.2022)
ÖTA geçici depolama (bitiş 24.08.2022)
Hurda Metal-ÖTA işleme (bitiş 24.08.2022)
Atık Ara Depolama (bitiş 24.08.2022)

izin/lisansları var . Çevre yönetim birimi mevcut fakat çevre mühendisi doğum izninde ne zaman geleceği net değil. 180 gün önceden başvurma şartı var izin/lisans yenileme için. (hatta 180+60 gün bilgisi verildi forumda) Ben şimdiden gerekli evrakları oluşturma çalışmalarına başlamak istiyorum, ön hazırlık yapmak istiyorum ( geç kalmak istemiyorum/ yoksa kaldım mı? :( )
Kabaca süreci tarif edip ön hazırlık yapmam gereken durumlar/evraklarla ilgili bilgilendirme yapanlar olursa sevinirim.
(gerekli belgeler yada formatlar şunlardır vs.) Mesela EK3-C de"teknik uygunluk raporu " yazıyor. Bu raporu biz mi hazırlıyoruz?
"
 
Merhabalar,

04.08.2021 tarihinde Çevre İznimizin süresi bitecek. İzin yenileme işlemleri kapsamında 18.01.2021 tarihinde Uygunluk yazımızı aldık ve Çevre izni yenileme olarak EÇBS üzerinden gerekli belgeleri ekleyerek başvuru yaptık. Süreci takip eden memur sürekli eksiklikler çıkarıyor, defalarca emisyon ölçüm raporunu çok detaylıca inceleyerek değiştirtti (ilaveler ekletti, daha fazla detay ekletti, ekstra ölçümler istedi, son yazdığı eksikliklerin (15 madde) çevre izni süremizin bitişine kadar yetişmesi çok zor. Tekrar ilave ölçümler istemiş, MELBES'ten tekrar başvuru yapmak gerekecek vs. Tüm bunlar Yetişemezse ne olacak, GFB mi almamız gerekecek, firmanın faaliyetlerini yürütmesini engelleyecek bir durum oluşur mu?
 
Önceki cevapları görüntüle…
Merhabalar,
Çevre İzninde unvan değişikliği yapmam gerekiyor. Bu konuyla ilgili taahhütname örneği olan var mı?
 
Üst