• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre İzin Lisans Portalında belgeleri açamıyorum

M. Hayri Cüneydi

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
14 Nisan 2011
Şehir
Tekirdağ
Firma
ARFEN ALUMİNYUM SAN. VE TİC. A.Ş.
Arkadaşlar merhaba;

Çevre İzin ve Lisans Portalından almış olduğumuz GFB'yi,bana ait olan Çevre Görevlisi Belgesini açamıyorum.Javayı kurdum.Ekrana gelen eklentiyi de yüklemesini söylüyorum.Java yükleniyor sonra saatlerce bekliyor.Belgeleri göremiyorum.e-imza değil de mobil imza kullandığım için olabilir mi acaba?Bunu nasıl aşabilirim?Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden herkese teşekkürler.
 
digital imza kurulumunu yüklemeniz gerekmektedir. bunu yüklediğinizde açılabilir. ayrıyeten java ayarlarını yapmanız gerekmetedir.
 
Arkadaşlar olayı az evvel çözdüm.Belge görüntülemek için tıkladığımda java kurulumu yapmadan önce ImzaApplet diye bir şeyi yüklememi istiyordu ben de YES diyordum.Bu sefer NO dedim ve her türlü belge ve bilgi görüntülemeye başladım.https://www.cevremuhendisleri.net/C:\Users\dogukan\Desktop\Resim1.jpg
 
Üst