• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre izin lisans sayfasında protokol işlemi gerçekleştirmek

Zeynep O.

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
6 Ağustos 2012
Şehir
İstanbul
Firma
-
Arkadaşlar an itibari ile çalıştığım firmayı sistemde kayıtlı tesisim yapmaya çalışıyorum. Sorunum şu ki firmada 2 ortak var birinin üzerinde başladık işlemleri yapmaya ama mobil imzayı diğeri aldı. Şu an ben yazılım portalına giriş yaptığımda tesis işlemleri adımından işletmemi seçiyorum. ancak benim vekaletnamemi yükledikten sonra işletme yetkilisi sıfatı ile ve mobil imzasını kullanarak genel müdürümüzün bunu onaylaması gerekmiyor mu? ya da adımlarda bir karışıklık mı yaptım. Acil yardımlarınızı bekliyorum.
 
Mobil imzası olmayan yetkiliyi silip sadece diğeri ile işleme devam edebiliyorsunuz sanırım. Ayrıca ben yetkili yerine de kendim imza attım, sistem sorun vermedi ama bakanlıktan sonradan bir sorun olur mu bilmem.
 
aynen benim de öyle oldu ikisini de ben imzaladım, şirketin bana verdiği vekalet belgesini kaydedemedim bir de :( gerekli mi acaba?
 
Arkadaşlar eğer işletme yetkilisi olarak kendinizi eklemek istiyorsanız noter onaylı olması şart, eğer işletme yetkilisinin dijital imzası varsa ve kendisi imza yetkisine sahipse vekalet almanıza gerek yok, İşletme protokol işlemlerinde son adım olan Protokol imzaları kısmında hem çevre görevlisi hemde işletme yetkilisi olarak imza attıktan sonra protokol işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Arkadaşlar e-imza yada mobil imza kişiye aittir ve onay için ilgili alanda kimin adı geçiyorsa yalnızca o kişi kendi imzası ile onaylayabilir.
 
Ben işlemi bu şekilde gerçekleştirdim, bu bize sorun olarak ne zaman döner. Bir an önce vekaletname çıkarıp, kendimi yetkili yazsam sorun çözülür mü?
 
@Funda Saltık
Kendinizi işletme yetkilisi olarak eklemeniz için noter onaylı vekaletname almalısınız. Sorunuza cevap "Evet" çözülür :)
 
çalıştığım firmadan 5 ay önce ayrıldım fakat hala oranın çevre görevlisi olarak sistemde görünüyorum görevli iptalim için ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olursanız sevinirim
 
@Yasemin Aslantürk
yardımınız için teşekkür ederim fakat ben danışmanlık firmasında değilde firmanın kendi bünyesinde çevre görevlisiydim bnim portalımda dosya bak kutucuğunun yanındaki güncelle ve işten ayrıl kutucukları yok ne yapmam gerekiyor
 
@beril3535
Arkadaşım Tesis İşlemleri>>>işletme protokol işlemleri sayfasını tıklarsan orada önceki firmanın adının bulunduğu alanın en sağında bulunan "işten Çıkış Yap" butonu ile işlemini gerçekleştirebilirsin.
 
@beril3535
Beril Hanım göremezsiniz çünkü imzanız eksik bu alanı geçmeniz ve yeni firma ile protokol yapmanız için, Tesis İşlemleri>>>işletme Protokol işlemleri den isminizin bulunduğu alanda dijital imzanız ile "imzala/kaydet" butonunu tıklayarak imzalayabilirsiniz.
 
@beril3535
Beril hanım şu an görüşme halindeyim 0312.586.35.81 nolu telefondan beni arayabilirsiniz. Ancak yapılması gereken işlemi belirttiğim şekilde yaparsanız aramanıza gerek kalmaz.
 
Üst