• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre izin sisteminde ek kapsami değiştirme

myegen

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
10 Haziran 2016
Firma
BİLSAN KAUÇUK
EK2 kapsamındaki tesisimizin ek kapsamını nasıl değiştirebiliriz
1.2.2
4.8
5.2.2
8.1
8.2
bunları ek kapsamımıza alacağız
 
@myegen
mevcut nedir? ilave ne olacak? detaylı yazarsanız yorum yapabiliriz
 
Hocam ana iş kolumuz 4.1.14 Kauçuk, kükürt veya karbon kullanilarak vulkanize lastik üreten tesisler.( Saatte 50 kg?dan az kauçuk islenen tesisler veya yalniz vulkanize kauçuk kullanilan tesisler tesisler hariçtir)
Ancak
1.2.2
4.8
5.2.2
8.1
8.2 bunları da eklememiz gerekiyormuş.Çevre izin sisteminde bunları ekleyebileceğimiz bir kısım göremedim
Yardımcı olursanız çok fayda vermiş olacaksınız
 
@myegen
Çevre izniniz varsa,

Tekrardan bu faaliyetlerle ilgili il müdürlüğü uygunluk yazısı alarak gfb aşamasına dönmeniz gerekmektedir. Geçici Faaliyet Belgesi başvurusunda mevcut izne konu ekle butonundan devam edeceksiniz.

ancak şöyle bir handikap da var. İlave edeceğiniz konulara istinaden prosesiniz ile ilgili ÇED görüşünüz var mıdır? yoksa ÇED görüşü ile başlamanız gerekmektedir.
 
Hocam şu an GFB başvurusu aşamasındayız.Eksiklik olarak bunu bildirdiler bize

Bakın buraya eklememiz gerekiyor
 

Ekli dosyalar

  • EK KAPSA.png
    EK KAPSA.png
    67.7 KB · Görüntüleme: 36
@myegen

onu danışman firma iseniz, protokol kısmından düzelteceksiniz.
 
Hocam bu firmada sabit personelim,çevre görevlisiyim.Ben nasıl değiştirebilim ek2 konularını?
 
@myegen GFB başvurunuzun iade edilmesi gerekli. İade durumunda en baştan başvuru yaparken ek kapsamlarını değiştirebilirsiniz. İl müdürlüğü ile görüşerek düzenleme yapabilirsiniz.
 
O dediğinizi yaparsak tekrar belge başvuru parası ödememiz gerekir Yasemin hanım.Şu anki pozisyonda değiştirebilecek başka bir yol yok mu?
 
izinlisans@csb.gov.tr ye konuyu özetleyen bir mail attığınızda 1-2 saatte durumu düzeltip, tarafınıza maille 'düzeltildi' şeklinde bilgilendirme yapıyorlar. Aynı sorun bizde de vardı izin başvurusunda eksiklik olarak karşılaştık mail yoluyla çok kolaylıkla çözüldü, bilginize :) @myegen
 
Üst