• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre izin ve lisans belge ücretleri

:rolleyes: o zaman sizde kaydetmeyi deneyin firma bilgileri girerek ilerlemeye çalışında şimdi şirketin yeni vergi no var ise sıkıntı olabilir. ama vergi numarası değişmemiş ise karşınıza çıkması lazım sistemde.
yada TAT'ta çalışan arkadaşlardan cevap veren olursa onlar yardımcı olabilirler sanırım.
yada
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
duyurular başlığı altında kısa bilgiler var ve görsel videolarda var o size yardımcı olabilir.
 
@Emine Erdem

normalde vergi numarası değişti ancak eski vergi numarasını girince firma bilgileri karşıma çıktı yeni kayıt yapsam sıkıntı olabilir gibime geliyor.
 
@Abdulkerim Doğam
iyi yapmıssın birde bende vekaletname var il çevre ile olan işleri ben imzalıyorum ama bir örneğinide kendilerine götürdüm tabıkıde:D

arkadaşlar atık sisteminde ve piyasaya süren sisteminde sıkıntı var yıl olarak 2013 u gösteriyor yenileme aşamasında olabılır.
 
@Emine Erdem

ya sisteme girdim firmanın bilgilerini güncelle diyorum istanbulda olan tesisi yalovada gösteriyor :)

@Yasemin Aslantürk

belge yenileme ücretlerini nerden bulabiliriz acaba ?
 
Merhaba Arkadaşlar,
Çevre izin (Hava Emisyon Konulu) belge bedeli yatıracağız.
Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü ile Halk Bankası Ankara Kurumsal Şubesi için Kurumsal Tahsilat (KUTA) hesabına mı yatırılacak. Bedeli de 2000 TL (KDV dahil) görünüyor liste güncel değil mi?
 
Halkbankasına gittiğinizde Çevre ve Şehiriclik Bakanlığı döner sermayesi KUTA hesabı demeniz yeterli. ek-1 veya ek-2 olmasına göre harç miktarını yatırırsınız ama dekonta mutlaka açıklama yazdırın. Giderken birde gelir kodunu öğrenmeyi unutmayın.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
@Emine Erdem
Emine hanım,izninizle bende açıklama yapmak istiyorum; bir de dekonttan 4 tane alın yanınızda bulunsun.
 
Merhabalar,

Bu dilekçe örneğinde tesis adı derken tam olarak neyi kastediyorsunuz? Bende bu tarz bir taahhüt örneği yazacağım da (firmanın hem unvanı hem de devri geçekleştirildi) o kısımı tam olarak anlayamadım
 
Üst