• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre izin ve lisans yenileme başvurusu

hikmettabakoğlu

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
31 Ocak 2017
Firma
Magün Çevre Danışmanlık Firması
Arkadaşlar merhabalar danışmanlığını yaptığım bir firmanın hava emisyon konulu çevre izin belgesi 16.10.2017 tarihinde bitecektir. Tesis Ek-2 kapsamındadır. Yenilenmesi hususunda hangi evrakların hazırlanması gereklidir? Yenilenmesi için gerekli evrakları sistememi yüklemem gerekiyor? Yoksa sisteme birşey yüklemeden il müdürlüğüne dilekçe sunmak yeterli midir?
 
uygunluk yazısı için, sistemde kapasite bilgisi isteniyor ama düzenli depolama ve sterilizasyn tesislerinde bir üretim yok, 0 yazıyorum ama yine olmyor ne yapılabilinir bilgisi olan varmı acil lazım bu bilgi
 
@Cem Yılmaz Aslında bir hususu atladığımı fark ettim bu otelin vergi numarası falan farklı bu durumda yine güncelleme mi olur yoksa yeni firma gibi işlem mi yapılır [tüm evraklar için]
Not: Sadece adres ve faaliyet aynı
 
Kapasite muaf yazımızı aldık. Bundan sonraki işlemde ÇED Gerekli Değildir yazımızın güncellenmesi mi yoksa AAT Proje onayımızı yenilemek mi doğru olur?
Ek olarak eskiden hazırlanmış proje geçerli mi olur*Firmanın yenilmesi mi gerekir acaba?
 
merhaba arkadaşlar, çevre izin lisans yenilme için uygunluk yazısını aldım ve belge yenilme işlemlerinden başvuruyu yaptım. Bu aşamadan sonra ne yapılması gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. başvurum bu şekilde görünüyor.
 

Ekli dosyalar

  • Ekran Alınt122122ısı.PNG
    Ekran Alınt122122ısı.PNG
    7.6 KB · Görüntüleme: 81
Hatice Hanım Merhaba, İl müdürlüğü uygunluk yazısını aldıktan sonra sistem üzerinden çevre izni yenileme sekmesini tıklayarak başvuru başlatacaksınız. Sistem üzerinden il müdürlüğü uygunluk yazısını ekleyeceksiniz ve sistem istenilen belgeleri gösteriyor. Yine takıldığınız nokta olursa yardımcı oluruz.
 
teşekkür ederim. ben sistem üzerinden de başvuruyu yaptım tüm bilgi ve evrakları da yükledim, fakat kafamı karıştıran 'işlem durumu' olarak 'ONAYLANDI' yazıyor olması. ekran görüntüsünü de attım o şekilde hemen imza iişleminden sonra onaylandı yazması normal mı yani bu süreçten sonra 30 gün içinde olacak denetimi mi beklemeliyiz yapcak başka işlem yok mu
 
@Olgaç Sürmelihindi
ecbs den tesis başvuru işlemleri->çevre izin/çevre izin lisans belgesi-> bu kısımdan sonrada ekran görüntüsünde seçili işlemleri yaptım ama haklısınız ikiside uygunluk yazıısı için yapılmış bavurular gibi . nerede yanlış yaptım ki
 

Ekli dosyalar

  • Ekran Alıntısı.121212PNG.PNG
    Ekran Alıntısı.121212PNG.PNG
    20 KB · Görüntüleme: 31
@hatice BURAL Yaptığınız işlemler doğru. Hatta siz çevre izin belgesi yenileme işlemlerini başlatınca alt köşede İl Müdürlüğü Uygunluk yazısı mevcut seçeneğini işaretleyeceksiniz ve almış olduğunuz İMUY ekleyeceksiniz. İşlemleri tamamladıktan sonra değerlendirme aşamasında olacak. Herhangi bir sıkıntı yok.
 
@Olgaç Sürmelihindi sol alt köşede çıkan '1 yıl için alınan uygunluk yazınız varsa seçiniz' kısmı işaretledim ve onay tarihini girdim ve işlemin devamını yaptım ama yinede sistemde uygunluk başvurusunda bulunmuşum gibi görünüyor hatta '''uygunluk yazısı (belge süre bitimi) ''' yazıyor
[automerge]1564563895[/automerge]
hatta en son istenen belgelere uygunluk yazısınıda yükledim sistem onuda istedi
 
Arkadaşlar merhaba
Çevre izin başvurusunda bulunacağım sistem e-imza hatası veriyor yaklaşık 10 gündür sizlerde aynı problemi yaşıyor musunuz?
 
Üst