• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre izin ve lisans yenileme başvurusu

hikmettabakoğlu

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
31 Ocak 2017
Firma
Magün Çevre Danışmanlık Firması
Arkadaşlar merhabalar danışmanlığını yaptığım bir firmanın hava emisyon konulu çevre izin belgesi 16.10.2017 tarihinde bitecektir. Tesis Ek-2 kapsamındadır. Yenilenmesi hususunda hangi evrakların hazırlanması gereklidir? Yenilenmesi için gerekli evrakları sistememi yüklemem gerekiyor? Yoksa sisteme birşey yüklemeden il müdürlüğüne dilekçe sunmak yeterli midir?
 
Merhaba ,

Başka bir tarayıcıdan denediniz mi ?

Bunlarla ilgili hataların cevaplandığı birçok mesaj var site üzerinden biraz araştırma yaparak ulaşabilirsiniz.
 
evet daha önce böyle bir problem yaşamıyordum uzun zamandır e-imza kullanıcısıyım sistemden kaynaklı bir problem mi var emin olamadığım için sizlere de sormak istedim
 
@MÜGE123 Müge Hanım Merhaba, benzer durumu bir arkadaşım yaşamıştı. Kendisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yayımlamış olduğu crome eklentisini indir programını indirmiş ve sistemden izin ver diyerek durum düzeltilmiştir. Siz de bu şekilde yapabilirsiniz.
 
@Cem Yılmaz atıksu çevre izni yenileme işlemlerini yapmam gerekiyor ama doğru bilgileri eklemekte zorluk çekiyorum acaba yardımcı olabilir msiniz . faaliyet, düzenli depolama sızıntı suyu artıma tesisi
 

Ekli dosyalar

  • Ekran Alıntısı.PNGatıksu.PNG
    Ekran Alıntısı.PNGatıksu.PNG
    14.5 KB · Görüntüleme: 64
işletmede kullanılan hammade ve deşarj standartları ile ilgili bilgiler isteniyor ama şuan arıtma yapılmıyor atıksu aşı suyu olarak kullanılıyor bu duurmda deşarj limitlerini doldurmama gerek yok demi
 
Tabi ki hammadde kısmını boş bırakabilirsiniz. Biz de zaten "Kapasite Raporu"nda yer alan "Tüketim Maddeleri" kısmındakileri yazıyorduk oraya. Deşarj standartları ile ilgili, "TABLO 1" ve "TABLO 2" kısmından mı bahsediyorsunuz? Onlara da gerek yok, dediğiniz gibi deşarj yapmadığınız için elinizde bir veri bulunmamakta.
 
çevre izni yükleme aşamasında 180 günlük tarihi kaçırdığımız için sürece yeniden başladık. il müdürlüğü uygunluk yazımızın tarihi 12.09.2019 a kadar devam ediyor. gfb için başvuru sayfasına geldiğimde başvuru yapılması için izin vermiyor. görüntü ektedir. yardımcı olabilir misinz?
 

Ekli dosyalar

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    36.4 KB · Görüntüleme: 80
Merhaba
Uygunluk yazısı almanıza gerek yok. Sadece il müdürlüğünden GFB yi iptal ettirmeniz gerekli. Sonra ki aşamada GFB iptal nedeniyle başvuru yapacaksınız. Başvuru ana ekranında hem GFB hem de izin lisans için referans numarası çıkacak. Ücreti yatırdıktan sonra başvuruya izin veriyor.
 
Bende de aynı hatayı verdi, chrome 'dan deneyin, bir de web sitesini benim bilgisayarda güvenli bulmadığı için e-imza yı açmıyordu, ayarlarda internet seçeneklerinden güvenlik altında bakanlığın web sitesine güven diye ekledim, sonra oldu. Bu şekilde deneyebilirsiniz.
 
Merhabalar, çevre izin lisans yenileme başvurusu için aldığım İl Uygunluk Yazısının son paragrafında "Bu belge GFB başvurusunda sunulmak üzere verilmiştir." yazıyor. Yine de bu belgeyle yenileme başvurusu yapabilir miyim? Yanlış yazılmış diye İl Müdürülüğüne düzeltme mi yaptırmalıyım?
 
Üst