• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre izin ve lisans yenileme başvurusu

hikmettabakoğlu

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
31 Ocak 2017
Firma
Magün Çevre Danışmanlık Firması
Arkadaşlar merhabalar danışmanlığını yaptığım bir firmanın hava emisyon konulu çevre izin belgesi 16.10.2017 tarihinde bitecektir. Tesis Ek-2 kapsamındadır. Yenilenmesi hususunda hangi evrakların hazırlanması gereklidir? Yenilenmesi için gerekli evrakları sistememi yüklemem gerekiyor? Yoksa sisteme birşey yüklemeden il müdürlüğüne dilekçe sunmak yeterli midir?
 
@mert053 bakanlıkta bazen personelin yanında vatandaş veya meslektaşı oluyor bundan dolayı açmıyor. İl müdürlüğünde durum daha da farklı çünkü genelde ya görevde oluyorlar yada başka bir odada çay, kahve muhabbette :D
 
Merhaba,
Hali hazırda emisyon iznine tabi olan bir işletmem atıksu arıtma tesisi yaptırarak atıksu iznine de tabi olacak ancak emisyon izin süremiz henüz bitmedi izin yenileme başvurusu yaparken sadece atıksu konulu başvuru mu yapacağız yoksa ikisine de başvuru yapacak mıyız? Şimdiden teşekkürler.
 
15 01 02 atık kodu ile geri kazanım yapan firma r3 ve r5 kodları ambalaj atığı geri kazanım lisanslı firma için uygun mudur acil cevap lazım bana arkadaşlar şimdiden teşekkürler sanki R12 ve R5 gibi ama tablosu var bunun nerede bulabilirim??
 
Son düzenleme:
Merhabalar,
Çevre izin lisans yenileme için başvurumu yaptım, dekont talebi geldi, halk bankasına ödeme de yaptım ama dekont yükleyecek bir yer yok, boş bir şekilde imzalayıp göndermem mi gerekiyor, bundan sonraki süreç nasıl işliyor,
yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
 
Önceki cevapları görüntüle…
MERHABALAR,
TESİSİMİZİN ÜNVANI 2020 YILINDA DEĞİŞTİ ÇEVRE İZNİNİ VE DİĞER TÜM BELGELERİ YENİ UNVANA GÖRE YENİLEDİM. çEVRE İZİN SÜRESİNİN BİTİMİ NEDENİ İLE İZİN YENİLEME BAŞVURUSU YAPTIM FAKAT İZNİ ESKİ UNVANA GÖRE YENİLEMİŞLER. İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE GÖRÜŞTÜM BİZ MÜDAHALE EDEMİYORUZ DİYORLAR.BENDE MÜDEHALE EDEMİYORUM. BAŞINA BÖYLE BİRŞEY GELEN OLDUMU? NE YAPMAK GEREKİYOR?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
 
sema yaşarSistemden ünvan değişikliği başvurusu yaptıysanız bakanlıkta yazılımcı mehmet bey var mail atın isterseniz bendede adres değişikliği olmuştu sistemden adres değişikliği başvuru yaptım çevre izin yenilemede başvuru yaptığımda başvuruda eski adres gözüküyordu mehmet beye mail atmıştım. Oda yeni adres güncellemesini yapmıştı.
 
Önceki cevapları görüntüle…
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
A.sametYani yeni unvanlı belgelerle başvuru yapıyorum, eski unvanla belge cikmis bile bide basvurudan 3 gün sonra çıktı,
Mehmet beyin mail.adresini nereden bulabilirim ,
Sinirim bozuldu ya, şimdi patrona gel anlat, isim değişikliği ücreti olursa zaten benim maaştan kesecek, bide üstüne.baska idari ceza kesmeseler bari
 
Üst