• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik - 16 Ekim 2021

Gerekli düzenleme konusunda görülen en bariz değişlik ruhsat ve teminat olayı gibi. ruhsat da faaliyet konusu önemli mi bir de o sorun var aksi halde faaliyet konusu geri dönüşüm ve toplama ayrıma yazan kaç tesis var acaba?
 
Merhaba, Ek3B'Dde Lisans konularında ÖM İŞLEM TEİSLERİ VE TEHLİKESİZ ATIK GERİ KAZANIM TESİSİSLERİ için teminat mektubu yazıyor. Bilgisi olan var mı?
 
Merhabalar, Aynı adres ve unvanda hem Ön İşlem hem de geri kazanım yapılabilir mi?
Yani tekstil geri kazanımı yapan tesis Çevre izin ve lisans atık kodlarında sadece tekstil atık kodlarını alarak geri kazanım yapma zorunluluğu varken, aynı tesis ön işlem tesisine/belgesine plastik, tahta, cam, kağıt gibi ön işlem tesisine kod eklemesi yaparak tekstil dışındakilerini geri kazanım tesislerine verebilir mi?
 
Arkadaşlar merhaba,
yönetmeliğin ek.1 madde 8.1.7 de ki tehlikesiz atık ön işlem tesisleri derken nereler kapsıyor.
 
Merhaba arkadaşlar, izin lisans sisteminde başvurular kapalı ya süre eklenmesi hakkında bir bilgisi olan var mı süreç nasıl işleyecek
 
Elif İlhan Kara
Merhaba,

Mağduriyet yaşadığınız süreç ile ilgili eizin@csb.gov.tr 'ye bilgilendirici elektronik posta atarsanız konu çözülecektir. Dilerseniz sistem hala kapalı olduğu için şimdiden zor durumda kaldığınızı belirten bir posta iletin. Sistemsel bir değişiklik olacağı için, dilekçe yazmaktan çok daha hızlı bir çözüm olacaktır elektronik posta göndermek.
 
Üst