• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre İzinleri Hakkında

Serap DİKTAŞ ÖZSARI

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
17 Ocak 2011
Şehir
İstanbul
Firma
Metro Holding -Mepet Metro Petrol ve Tesisleri San. Tic. A.Ş
Merhaba,
Çalıştığım firmanın tesislerinden birinin deşarj izni doldu ancak şuanda bir çevre birimi olmadığı için deşarj iznine başvuramıyorum.Ancak şuan için kendimi tesise atayıp işlemi yaptıktan sonra kendimi çevre birimi kurarken atayabilir miyim?Yada bu durumda nasıl bir yol izlemem gerekiyor?Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler..
 


Şimdilik sadece o tesise çevre görevlisi olarak atayıp izin başvurusunda bulunun. Çevre birimi kurduktan sonrada birşey değişmez kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.
 


Deşarj izni dolmuşsa herhangi bir çevre yönetim birimine yada danışmanlığa gerek yok. Tesis kendisi izin yenileme işlemlerini halleder. Sizin dediğiniz çevre kanununca alınması gerekn izin. Onunda süresi dolamaz çünkü yönetmelik çıkalı 2 sene oldu....
 
Üst