• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre İzinleri Hakkında

Serap DİKTAŞ ÖZSARI

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
17 Ocak 2011
Şehir
İstanbul
Firma
Metro Holding -Mepet Metro Petrol ve Tesisleri San. Tic. A.Ş
Merhaba,
Akaryakıt istasyonu için GFB başvurusunda bulunacağım ancak başvuru bölümünde yıllık üretim kapasitesi bölümü yer almaktadır.Ancak akaryakıt istasyonu kapasite raporundan muaftır diye yazısı bulunmakta.Bu bölümü nasıl dolduracağım.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.
 


kapasite raporundan muaf ise bu konuda bir yazı almanız ve o bölüme yüklemeniz yeterli. dikkat ettiyseniz o kısımda kapasite raporu yada muaf olduğuna dair belge diye geçer.
 


Merhaba,
Ek 2 Kapsamında 10.12 Endüstriyel nitelikli diğer atık sular (sulu bacagazı arıtım sistemi kullanan tesisler, tutkal ve zamk üretim tesisleri, benzin istasyonları,içmesuyu filtrelerinin geri yıkama suları, su yumuşatma, demineralizasyon,rejenerasyon, aktif karbon, yıkama tesisleri, soğutma suyu ve benzeritesisleri).* girmekte.
 
Üst